Τυχερό: Κυνήγησαν Έλληνα στα χωράφια και όταν τον έπιασαν, διαπίστωσαν ότι μετέφερε 7 λαθρομετανάστες

Τυχερό: Κυνήγησαν Έλληνα στα χωράφια και όταν τον έπιασαν, διαπίστωσαν ότι μετέφερε 7 λαθρομετανάστες

Κυνηγητό μέσα στα χωράφια στην περιοχή του Τυχερού, είχαμε χθες το μεσημέρι Δεκαπενταύγουστου, με τους αστυνομικούς να καταδιώξουν αρχικά το αυτοκίνητο ενός Έλληνα και όταν το εγκατέλειψε και έτρεχε πεζός, να τον συλλαμβάνουν.

Όπως διαπίστωσαν, μετέφερε 7 λαθρομετανάστες. Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

Συνελήφθη χθες (15-8-2020) το μεσημέρι στο νομό Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης ένας ημεδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, σε επαρχιακή οδό του Έβρου, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, πλην όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια ο οδηγός ακινητοποίησε το όχημα και τράπηκε σε φυγή πεζός σε παρακείμενη αγροτική περιοχή, πλην όμως ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη.

Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού Αλεξανδρούπολης.