Επιλέχθηκε ο ανάδοχος για τον παραλιακό δρόμο Μαρώνειας-παραλίας Πετρωτών, ύψους 12,5 εκατ. ευρώ

Επιλέχθηκε ο ανάδοχος για τον παραλιακό δρόμο Μαρώνειας-παραλίας Πετρωτών, ύψους 12,5 εκατ. ευρώ

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης επέλεξε τον ανάδοχο κατασκευής ενός πολύ σημαντικού έργου ύψους 12,5 εκατ. ευρώ και συγκεκριμένα του παραλιακού δρόμου που θα συνδέσει τους νομούς Ροδόπης-Έβρου. 

Πρόκειται για το έργο: «Βελτίωση – Διαμόρφωση οδού Μαρώνειας – παραλίας Πετρωτών – ορίων Ν. Έβρου» και στην συνεδρίαση της 31ης Ιουλίου, η Οικονομική Επιτροπή με Πρόεδρο τον Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Πέτροβιτς, αποφάσισε την ανάθεση του στην εταιρεία της Κομοτηνής ΕΡΓΟΜΠΕΤΟΝ Α.Β.Ε.Τ.Ε.Θ.» με μέση έκπτωση 44,83 %. Θεωρείται κομβικής σημασίας, αφού θα ενώσει τους δυο νομούς από το παραλιακό μέτωπο τους και θα βοηθήσει σημαντικά στην τουριστική αξιοποίηση όλων εκείνων των περιοχών.

Η απόφαση συγκεκριμένα αναφέρει:

Έργο: «Περιοχή Μαρώνειας Χ.Θ. 0+00 έως αρχαιολογικό χώρο βρύση Μουσά στη Χ.Θ. 13+960» προϋπολογισμού 12.450.000 ευρώ με Φ.Π.Α., σύμφωνα με το οποίο κατακυρώνεται η σύμβαση του έργου στην εταιρεία: «ΕΡΓΟΜΠΕΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΡΑΚΗΣ με δτ ΕΡΓΟΜΠΕΤΟΝ Α.Β.Ε.Τ.Ε.Θ.» με μέση έκπτωση 44,83 %.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑ-ΠΕΤΡΩΤΑ