Τοψίδης: Αυτοφιμώθηκε και δεν απαντάει για το πληρωμένο απ’ το Επιμελητήριο αχρείαστο 3ήμερο ταξίδι στην Αθήνα

Τοψίδης: Αυτοφιμώθηκε και δεν απαντάει για το πληρωμένο απ’ το Επιμελητήριο αχρείαστο 3ήμερο ταξίδι στην Αθήνα

-Ξόδεψε χωρίς ντροπή 550 ευρώ για να επισκεφθεί… ΔΥΟ ΣΚΗΝΕΣ του δήμου Δυτικής Λέσβου στην πλατεία Συντάγματος επί 3 ημέρες!!!

Κοντεύουν 20 ημέρες από το ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ρεπορτάζ του Evros-news.gr, για το αχρείαστο, ανεξήγητο και πληρωμένο με 550 ευρώ από το Επιμελητήριο Έβρου ταξίδι διάρκειας 3 ημερών του Προέδρου Χριστόδουλου Τοψίδη στην Αθήνα, προκειμένου να παραβρεθεί στο… περίπτερο της Λέσβου, αλλά δεν έχει δώσει ακόμα την παραμικρή απάντηση.

Ούτε μια ανακοίνωση, ένα δελτίο Τύπου, έστω μια προφορική δήλωση σε κάποιο άλλο ΜΜΕ του Έβρου, τα οποία φυσικά θα δημοσιεύαμε αμέσως, προκειμένου να εξηγήσει αυτή την αδιανόητη ενέργεια. Να σκορπάει δηλαδή τα χρήματα των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων μελών του Επιμελητηρίου, σε αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή 2 βράδια σε ξενοδοχείο (192 ευρώ κόστισε) και να εισπράττει χωρίς ντροπή και ημερήσια αποζημίωση, για να επισκεφθεί τις… ΔΥΟ ΣΚΗΝΕΣ που έστησε στην πλατεία Συντάγματος η δήμος Δυτικής Λέσβου, για να προσελκύσει επισκέπτες στο νησί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τοψίδης: Ξοδεύει 550 ευρώ απ’ το Επιμελητήριο, για 3μερη επίσκεψη (ΑΘΗΝΑ), σ’ αυτό το περίπτερο… Λέσβου!!!

Ναι. Ξαναδιαβάστε το για να το πιστέψετε, γιατί πραγματικά είναι από τα ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ. Πλήρωσε το Επιμελητήριο Έβρου πανάκριβα αεροπορικά εισιτήρια 250 ευρώ, ξενοδοχείο 192 ευρώ και δυο ημέρες αποζημίωση 100 ευρώ, για να ταξιδέψει επί 3ήμερο στην Αθήνα ο κ.Τοψίδης και να επισκεφθεί… ΔΥΟ ΣΚΗΝΕΣ.

ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΤΟΨΙΔΗ   249,29 ευρώ

ΕΞΟΔΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΣ ΤΟΨΙΔΗ    192 ευρώ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΟΨΙΔΗ 100 ευρώ

ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο Χ.ΤΟΨΙΔΗΣ

Αντί λοιπόν να… βγάλει την προστατευτική μάσκα για τον κορονοϊό που τον βλέπουμε στην φωτογραφία να φοράει και να δώσει εξηγήσεις, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου και επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης με την παράταξη “Περιφερειακή Σύνθεση” Χριστόδουλος Τοψίδης, έστειλε ΕΞΩΔΙΚΟ στο Evros-news.gr στις 6 Αυγούστου. Σε αυτό όμως δεν αναφέρει ούτε λέξη για την συγκεκριμένη, προκλητική ενέργεια να ξοδεύει τα χρήματα του Επιμελητηρίου ουσιαστικά για 3ήμερο ταξιδάκι αναψυχής στην Αθήνα. Αντίθετα επικαλείται άλλα δημοσιεύματα μας, για τα οποία επίσης δεν υπάρχει κάτι μεμπτό, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να μας εκφοβίσει και ελπίζοντας ότι θα μας… φιμώσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καλώς τον και… ΑΡΓΗΣΕ: Εξώδικο εναντίον Κώστα Πιτιακούδη και Evros-news.gr και o Χριστόδουλος Τοψίδης!!!

Κανονικά βέβαια, στην συγκεκριμένη περίπτωση με το αχρείαστο και προκλητικό ταξιδάκι στην Αθήνα για 3 ημέρες προκειμένου να επισκεφθεί δυο σκηνές του δήμου Δυτικής Λέσβου στην πλατεία Συντάγματος, θα έπρεπε να ενοχληθούν και να ζητήσουν εξηγήσεις τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Έβρου. Φυσικά δεν έχουμε αυτή την απαίτηση από την σύζυγο του Νίκη Μουχταρίδου, η οποία έχει εκλεγεί στην διοίκηση και απ’ ότι μάθαμε τον συνόδεψε στο 3ήμερο ταξίδι στην Αθήνα (ευτυχώς αυτή όχι με έξοδα του Επιμελητηρίου αλλά δικά της).

Αλλά και ποιος από όλους τους υπόλοιπους να το κάνει; Ο Ζήσης Σαρδάνης που υπογράφει και τις τρεις προκλητικές αποφάσεις οι οποίες δημοσιεύθηκαν στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ; Ο Αντιπρόεδρος Νίκος Ραδιόγλου; Ο Δημήτρης Μπακαλίδης και κάποιοι ακόμα; Δικοί του άνθρωποι, φίλοι και κάποιοι συνέταιροι του σε διάφορες επιχειρήσεις είναι ή υπήρξαν.