Agrotech S.A: Για επισκευή βλάβης στο μηχάνημα σας και ειδικό έλεγχο Expert Check καλέστε μας

Agrotech S.A: Για επισκευή βλάβης στο μηχάνημα σας και ειδικό έλεγχο Expert Check καλέστε μας

Η Agrotech, έχοντας περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας και διαθέτοντας το μεγαλύτερο τεχνικό τμήμα στο τομέα δραστηριοποίησής της, με περισσότερους από 80 εξειδικευμένους τεχνικούς, γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τις αυξημένες ανάγκες σας.

Για αυτό το λόγο, διαθέτει περισσότερα από 15 πλήρως εξοπλισμένα κινητά συνεργεία, για να καλύψει οποιαδήποτε βλάβη σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας. Ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο! Με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, οι τεχνικοί της, ταξιδεύουν στο δικό σας χώρο και επισκευάζουν το μηχάνημά σας, όπου κι αν βρίσκεται.

Έτσι ακόμα κι αν έχει δημιουργηθεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα ενώ βρίσκεστε στη μέση μιας εργασίας, μπορείτε να εμπιστευτείτε τους άριστα εκπαιδευμένους συμβούλους και τεχνικούς της Agrotech που σας εγγυώνται πως η επισκευή θα γίνει το γρηγορότερο και με το καλύτερο, πάντα, αποτέλεσμα.

Επιπλέον, διαθέτει μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών όπως ο ειδικός έλεγχος Expert Check. Συγκεκριμένα, Η υπηρεσία Expert Check επιτρέπει στους εξειδικευμένους και πιστοποιημένους τεχνικούς της εταιρείας οι οποίοι γνωρίζουν ακριβώς ποια εξαρτήματα χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, να πραγματοποιήσουν ολοκληρωμένη και λεπτομερή τεχνική διάγνωση στο γεωργικό σας μηχάνημα, χρησιμοποιώντας μοναδικές λίστες ελέγχου της John Deere, που αναβαθμίζονται κάθε χρόνο με βάση την εμπειρία και τα δεδομένα που συλλέγονται από την προηγούμενη σεζόν.

Αισθητήρες, ηλεκτρονικά εξαρτήματα και λογισμικό αξιολογούνται με χρήση του διαγνωστικού προγράμματος SERVICE ADVISOR της John Deere που διαθέτουν αποκλειστικά οι αντιπρόσωποι της εταιρείας. Οι τεχνικοί ενημερώνονται και παρέχουν συμβουλές σχετικά με τα πιο πρόσφατα κιτ χωραφιών και τα παρελκόμενα που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο το μηχάνημά σας και το τελικό αποτέλεσμα που προκύπτει είναι μια αναφορά που δίνει μια πλήρη εικόνα της κατάστασης και των αναγκών του μηχανήματός σας.

Με τον τρόπο αυτό εξαλείφονται τα πιθανά προβλήματα που θα μπορούσαν να μειώσουν τα επίπεδα παραγωγικότητάς σας κατά την κρίσιμη περίοδο στο χωράφι.Η νέα αυτή διαδικασία μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε μηχάνημα της John Deereέχετε. Από γεωργικούς ελκυστήρες όπου ελέγχεται η εύρυθμη λειτουργία τους με την βοήθεια διαγνωστικών προγραμμάτων , μέχρι πρέσες, ενσιρωτικά και θεριζοαλωνιστικές μηχανές που ελέγχονται σε περισσότερα από 185 σημεία και από τους τεχνικούς. Συνεπώς,γνωρίζοντας τα αποτελέσματα τουExpert Check μπορείτε να αποφασίσετε ποια εργασία θέλετε να γίνει ώστε το μηχάνημά σας να είναι πάντα σε άψογη και λειτουργική κατάσταση χωρίς το ενδεχόμενο βλαβών.

Προγραμματίστε τώρα την επόμενη επίσκεψη της Agrotech στο χώρο σας!

Καλλιεργούμε το αύριο…μαζί!