Τσελεμπής: Στέλνει Εξώδικα εκφοβισμού σε πολίτες που διαμαρτύρονται για τα προβλήματα στο νερό!!!

Τσελεμπής: Στέλνει Εξώδικα εκφοβισμού σε πολίτες που διαμαρτύρονται για τα προβλήματα στο νερό!!!

Με Εξώδικα εκφοβισμού που στέλνει σε πολίτες οι οποίοι διαμαρτύρονται ή σχολιάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα προβλήματα με το νερό σε Νέα Βύσσα και Ορμένιο, προσπαθεί ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΟ (Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ορεστιάδας) Δημήτρης Τσελεμπής. 

Μετά το ρεπορτάζ του Evros-news.gr στις 10 Αυγούστου, όπου δημοσιεύσαμε τις καταγγελίες του δημοτικού συμβούλου Κώστα Ασμανίδη για το νερό με μαγγάνιο στις βρύσες πολλών κατοίκων της Νέας Βύσσας, αλλά και τις διακοπές νερού στο Ορμένιο, οι οποίες έγιναν μέσα στο δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας, κάποιοι αναδημοσίευσαν το συγκεκριμένο θέμα. Υπήρξαν λοιπόν, όπως συμβαίνει σε παρόμοιες περιπτώσεις, σχόλια πολιτών, με αφορμή τις απαντήσεις που έδωσε ο κ.Τσελεμπής στην ίδια συνεδρίαση.

Εκεί παραδέχθηκε ότι υπήρξαν όντως προβλήματα με την υδροδότηση στο Ορμένιο και την ποιότητα του νερού στη Ν.Βύσσα, αλλά τις απέδωσε στις διακοπές ρεύματος της ΔΕΗ στην πρώτη περίπτωση και στα… απλωμένα σκόρδα που δεν επέτρεπαν να ανοίξουν κάποιοι… εκτονωτήρες για να… καθαρίσει το νερό στην περίπτωση της Ν.Βύσσας.

Έστειλε Εξώδικο στον… κουνιάδο του

Κι επειδή όλα αυτά προκάλεσαν τα σχόλια πολιτών που εξέφρασαν έντονα παράπονα για τα προβλήματα του νερού, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΟ και εκλεγμένος δημοτικής σύμβουλος με την παράταξη του δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη, άρχισε τα… Εξώδικα. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να το κάνει αυτό ακόμα και στον… κουνιάδο του, τον αδερφό δηλαδή της συζύγου του, τον Κώστα Θεοχαρίδη από το Ορμένιο, ο οποίος είναι ένας από αυτούς που έκαναν σχόλια στο facebook και διαμαρτυρήθηκαν για την έλλειψη νερού στο χωριό, από το οποίο κατάγεται και ο κ.Τσελεμπής.

Επικαλείται μάλιστα στο συγκεκριμένο έγγραφο, το γεγονός ότι ήταν υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα της “Χρυσής Αυγής”, λες και όταν κάποιος δεν έχει στο σπίτι του νερό να πιει ή να πλυθεί και αν η βρύση του… τρέχει λάσπη και μαγγάνιο., παίζει ρόλο σε ποιο κόμμα πιστεύει, τι ψηφίζει στις εθνικές εκλογές ή ποιον δήμαρχο επέλεξε στις αντίστοιχες δημοτικές εκλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Τσελεμπής: Βρώμικο νερό στη Ν.Βύσσα; Φταίνε τα… σκόρδα – Έλλειψη στο Ορμένιο; Η… ΔΕΗ, όχι εμείς

Όπως άλλωστε κατήγγειλε δημόσια ο ίδιος ο κ.Θεοχαρίδης, κοινοποιώντας και το Εξώδικο που του έστειλε, του ζητάει να ανακαλέσει μέσα σε 5 ημέρες τα σχόλια που έκανε, διαφορετικά προαναγγέλει περαιτέρω νομικές ενέργειες εναντίον του, προφανώς με αγωγές και μηνύσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, παρόμοιο Εξώδικο έστειλε ο δημοτικός σύμβουλος Μαυρίδη και αμειβόμενος Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΟ και σε έναν ακόμα πολίτη από τη Νέα Βύσσα (όχι στον δημοτικό σύμβουλο Κώστα Ασμανίδη που κατάγεται από εκεί), για το ίδιο θέμα.

Όλα αυτά, την στιγμή που ο ίδιος παραδέχθηκε και τις διακοπές νερού στο Ορμένιο, άσχετα αν προσπάθησε να αποποιηθεί τις ευθύνες του ή να τις μετριάσει λέγοντας ότι μόνο το 20% του χωριού δεν είχε νερό. Συγκεκριμένα είπε με βάση την επίσημη απομαγνητοφώνηση: “Κι αυτή η διακοπή που είχε ήταν στο 20% του χωριού, γιατί το 70-80% του χωριού δεν κατάλαβαν ότι είχαν διακοπή. Είχαν όμως όντως πρόβλημα, γιατί αυτοί που γνωρίζουν τα χωριά, όπως το Ορμένιο, είναι ένα χωριό που έχει και τα χαμηλά του έχει και τα ψηλά του. Για να έχουν αυτά τα 20-30 σπίτια που είναι ψηλά, πρέπει οι δεξαμενές να είναι γεμάτες, γιατί το νερό το παίρνουν τα κάτω σπίτια και πρέπει να γεμίσει πάνω από την μέση η δεξαμενή”.

Όσο για τη Νέα Βύσσα, παραδέχθηκε το πρόβλημα με το νερό-λάσπη και ότι οι βρύσες έβγαζαν μαγγάνιο, αλλά και εκεί προσπάθησε να το υποβαθμίσει και έψαξε δικαιολογίες στις βλάβες του παμπάλαιου δικτύου όπως είπε και στα… απλωμένα σκόρδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

Συμφωνεί ο δήμαρχος Ορεστιάδας και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΟ

Βασίλης Μαυρίδης με τις ενέργειες του Δημήτρη Τσελεμπή;

Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε, αν ο δήμαρχος Ορεστιάδας και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΟ Βασίλης Μαυρίδης, συμφωνεί με τις συγκεκριμένες ενέργειες του Αντιπροέδρου και δημοτικού του συμβούλου. Να στέλνει δηλαδή Εξώδικα εκφοβισμού στους πολίτες, επειδή ασκούν κριτική ή διαμαρτύρονται για τα προβλήματα με το νερό. Γιατί ο ίδιος είναι ο προϊστάμενος της συγκεκριμένης Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ορεστιάδας.

Στο συγκεκριμένο θέμα πάντως, όσο και αν προσπαθεί ο κ.Τσελεμπής με Εξώδικα να σταματήσει τις αντιδράσεις μετά το δημοσίευμα του Evros-news.gr, αναμένονται από την ερχόμενη εβδομάδα ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. Γιατί ιδιαίτερα με την λάσπη που έτρεχαν οι βρύσες στη Νέα Βύσσα και όχι για λίγα λεπτά αλλά για μέρες όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι αλλά και ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Ασμανίδης, υπάρχει σίγουρα σοβαρό πρόβλημα. Όσο και αν θέλει να αποποιηθεί τις ευθύνες του ο κ.Μαυρίδης, βγάζοντας μπροστά τον αμειβόμενο Αντιπρόεδρο του κ.Τσελεμπή (με βάση το νόμο αν Πρόεδρος στις ΔΕΥΑ είναι ο δήμαρχος, αυτός που παίρνει μισθό είναι ο εκάστοτε Αντιπρόεδρος).

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*