Αλεξανδρούπολη: Την πρόσληψη 30 μόνιμων υπαλλήλων το 2021, αποφάσισαν δήμος και Πολυκοινωνικό

Αλεξανδρούπολη: Την πρόσληψη 30 μόνιμων υπαλλήλων το 2021, αποφάσισαν δήμος και Πολυκοινωνικό

Την πρόσληψη 30 μόνιμων υπαλλήλων συνολικά, αποφάσισαν για τις ανάγκες του δήμου Αλεξανδρούπολης και του Πολυκοινωνικού για το 2021, τόσο η Οικονομική Επιτροπή όσο και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ , ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (Πολυκοινωνικό).

Η Οικονομική Επιτροπή κατά την συνεδρίαση της την 18η Αυγούστου, αποφάσισε ομόφωνα την έγκριση του ετήσιου προγραμματισμού πρόσληψης τακτικού προσωπικού έτους 2021, ανά κλάδο /ειδικότητα και αριθμό ως εξής:

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 2021 ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Επίσης, το Δ.Σ. του Πολυκοινωνικού του δήμου Αλεξανδρούπολης που συνεδρίασε χθες Τετάρτη 19 Αυγούστου, αποδέχθηκε ομόφωνα την εισήγηση της Προέδρου Αλεξάνδρας Ποϊραζίδου και ενέκρινε 11 προσλήψεις τακτικού προσωπικού. Συγκεκριμένα:

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ

 

Ένα σχόλιο

  1. Κι άλλος δικηγόρος;;;; έλεος, πόσοι δικηγόροι πια;;;;; τόσα λεφτά που παίρνουν, διεκδίκησαν και πήραν και διεκδικούν να πάρουν (https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A87%CE%A53%CE%A9%CE%A8%CE%9F-%CE%9C%CE%9B%CE%A1?inline=true) γεμίζουν ένα container!!!!!
    Καλά για την αποτελεσματικότητα καλύτερα να μην μιλήσουμε ας αφήσουμε να μιλήσει το “ζηλευτό” τους έργο……
    Αφού σκέφτονται να το κάνουν ειδικό μάθημα στο τμήμα νομικών επιστημών του Χάβαρντ.

    Να έχουν ΜΟΝΟ ένα δικηγόρο για τα τρέχοντα που λέμε και για τα υπόλοιπα θέματα, ανάθεση σε εξωτερικά δικηγορικά γραφεία τα οποία θα είναι πιο αποτελεσματικά για τα συμφέροντα του Δήμου και στοιχίζουν πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ λιγότερα!!!!

    Κωνσταντίνε, τα σέβη μου!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*