ΒΙΝΤΕΟ: Αποθέωσαν την Σαμοθράκη οι συντοπίτες μας πετυχημένοι τραγουδιστές Πέτρος Ίμβριος και Ελένη Χατζίδου

ΒΙΝΤΕΟ: Αποθέωσαν την Σαμοθράκη οι συντοπίτες μας πετυχημένοι τραγουδιστές Πέτρος Ίμβριος και Ελένη Χατζίδου

Αποθέωσαν την Σαμοθράκη δυο συντοπίτες μας πετυχημένοι τραγουδιστές, ο Πέτρος Ίμβριος που κατάγεται από το νησί και η Ελένη Χατζίδου, η οποία είναι από τα Λουτρά Αλεξανδρούπολης, στην πρωινή εκπομπή “Καλλοκαίρι #not” του OPEN TV.

Ο Ίμβριος ήταν καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής και στην πρώτη κουβέντα της Ελένης Χατζίδου ότι πήρε… καλοκαιρινό χρώμα, άρχισε τους ύμνους για την Σαμοθράκη.

Χατζίδου: Μαύρισες. Το πήρες το χρωματάκι σου.

Ίμβριος: Αγάπη. Πήγα Σαμοθράκη. Πήγα στην πατρίδα επάνω. Σαμοθράκη σ’ αγαπώ (απλώνοντας με πανηγυρικό τρόπο τα χέρια του). Στην πατρίδα μου.

Χατζίδου: Έχω περάσει εκεί τις καλύτερες παιδικές μου διακοπές, γιατί έχω να πάω από παιδί να σου πω την αλήθεια. Δυστυχώς.

Ίμβριος: Μα και συ από την Αλεξανδρούπολη είσαι.

Χατζίδου: Από την Αλεξανδρούπολη, ναι. Πήγαινα συνέχεια εκεί παιδί. Στις βάθρες. 

Ίμβριος: Στέλνεις χαιρετίσματα στον Έβρο, που είμαστε ακριτικά εκεί και προσέχουμε τα σύνορα. 

Χατζίδου: Εννοείται. Πολλά φιλιά, χαιρετισμούς, ξάδερφε, θείε.

Προβάλλει και διαφημίζει συνέχεια την

Σαμοθράκη, αλλά κάποιοι… γκρινιάζουν

Στη συνέχεια ο Πέτρος Ίμβριος μίλησε για τις διακοπές με τις κόρες του στην Σαμοθράκη, αναφέροντας τις ομορφιές του νησιού, της Χώρας όπου είναι και οι γονείς του. Επίσης, ενώ είναι γνωστό πως συνέχεια μιλάει για το νησί του και το διαφημίζει, ανεβάζοντας και ΒΙΝΤΕΟ στους προσωπικούς του λογαριασμούς, κάποιοι στη Σαμοθράκη του εξέφρασαν παράπονο πως δεν το κάνει πάρα πολύ. Καμιά έκπληξη φυσικά, αφού είναι γνωστό πως κάποιοι Σαμοθρακίτες είναι μόνιμα… γκρινιάρηδες. Ιδιαίτερα ο Ίμβριος είναι από τους “πρεσβευτές” και διαφημιστές της ομορφιάς και των τουριστικών πλεονεκτημάτων της.

Χατζίδου: Τον αγαπάς πολύ τον τόπο και τον προβάλλεις συνέχεια. Έχεις να λες πάντα για την Σαμοθράκη

Ίμβριος: Συνέχεια. Και ξέρεις τι; Επειδή θα σου συμβαίνει και σένα. Πολλές φορές στους επώνυμους λένε. Εντάξει. Προχθές πάλι με έπιασε κάποιος στην Σαμοθράκη και μου είπε: Να σου πω. Δεν λες για την Σαμοθράκη. Του λέω. Ρε συ θα με τρελάνεις; Δεν υπάρχει εκπομπή που να πάω και να μην πω. Μα το κάνω με την ψυχή μου. Τον αγαπώ τον τόπο μου.

Χατζίδου: Μα έκανες και ένα βιντεάκι τελευταία για τη Σαμοθράκη με το τραγούδι το καινούργιο. Θα μας τα πεις. Τα είδαμε.

Ίμβριος: Είναι και απ’ τα πιο ωραία νησιά. Έχει βουνό, θάλασσα, πλατάνια. ρυάκια. 

Χατζίδου: Και δεν είναι και πειραγμένο. Φύση. Αν θες να δεις φύση, πας στη Σαμοθράκη.

Η συζήτηση για την Σαμοθράκη των δύο Εβριτών καλλιτεχνών έγινε στο ξεκίνημα του ΒΙΝΤΕΟ και στη συνέχεια ο Πέτρος Ίμβριος μίλησε για την ζωή, την καριέρα του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΙΜΒΡΙΟΥ-ΧΑΤΖΙΔΟΥ