Στο Δέλτα του Έβρου και σε στρατιωτικές μονάδες “πρώτης γραμμής” ο ο υφυπουργός Αλκιβιάδης Στεφανής

Στο Δέλτα του Έβρου και σε στρατιωτικές μονάδες “πρώτης γραμμής” ο ο υφυπουργός Αλκιβιάδης Στεφανής

Μονάδες και επιτηρητικά φυλάκια της ζώνης ευθύνης του Δ’ Σώματος Στρατού, επισκέφθηκε ο υφυπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής.

Παράλληλα ενημερώθηκε για την ενίσχυση των μέτρων αποτροπής παράνομων εισόδων στη χώρα , στην περιοχή του Αινήσιου Δέλτα.

Ο κ. Στεφανής επισκέφθηκε την έδρα της ΧΙΙ και της XVI μηχανοκίνητης μεραρχίας Πεζικού (Μ/Κ ΜΠ). Επίσης τα επιτηρητικά φυλάκια (ΕΦ) “ΔΙΛΟΦΟΥ”, ΕΦ “1” και ΕΦ “2”, το στρατόπεδο “ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ”, τον Γενικό Πόρο “173”, το εθνικό Παρατηρητήριο “ΜΑΡΙΤΣΑ”, το ΕΦ “126” και το στρατόπεδο “ΚΑΝΔΗΛΑΠΤΗ”.

 

2 Σχόλια

  1. τα στελέχη είναι αραχτά, χαλαρά, σε αδεια ανατροφής παιδιού ή σε αναρρωτική, αλλά η βαθμολογική και μισθολογική εξέλιξη κανονικά και μετά απο προυπηρεσία 25 ετών γίνονται …..ανθυπολοχαγοί. κ. Υπουργέ μήπως πρέπει να δείτε αυτή την βαθμολογική και μισθολογική ”εκτίναξη ”, ποσο βαρύνει τον κρατικό προυπολογισμό;

  2. Αριστείδη γιατί να γίνονται ανθυπολοχαγοι ?????? και με αποδοχές που δεν παίρνει δημόσιος υπάλληλος κατηγορίας ΠΕ με προυπηρεσία 35 έτη !!!!!!! αυτά μονο στην χώρα μας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*