Αλεξανδρούπολη: Παρατημένη και επικίνδυνη η παιδική χαρά στα 5α Εργατικά – Αδιαφορία των υπευθύνων του δήμου

Αλεξανδρούπολη: Παρατημένη και επικίνδυνη η παιδική χαρά στα 5α Εργατικά – Αδιαφορία των υπευθύνων του δήμου

Απογοητευτικές είναι οι εικόνες εγκατάλειψης της παιδικής χαράς που βρίσκεται στην περιοχή 5η Εργατικά, απέναντι από το στρατόπεδο “Γιαννούλη” στην Αλεξανδρούπολη.

Παρατημένη από την αδιαφορία των υπευθύνων του δήμου, θυμίζει πλέον… ζούγκλα από τα χόρτα που έχουν σκεπάσει κάποια από τα όργανα της, ενώ μερικά από αυτά είναι και επικίνδυνα. Όπως η τσουλήθρα, από την οποία όπως βλέπετε στην φωτογραφία έχουν φύγει οι βίδες που την κρατούσαν στο πάνω μέρος της, και στέκεται όρθια μόνο από την βάση της. Αν ό,ως προσπαθήσει κάποιο παιδί να την χρησιμοποιήσει πέφτοντας με δύναμη πάνω, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος αυτή να καταρρεύσει και να προκύψει τραυματισμός, ακόμα και σοβαρός.

Όπως μας ενημέρωσαν κάτοικοι της περιοχής, πριν από περίπου 3 μήνες βρέθηκαν στο σημείο ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου Ηλίας Δαστερίδης μαζί με τον συνάδερφο του Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού, Εθελοντισμού, Παιδείας ,Νεολαίας και. Φιλοζωίας Θόδωρο Βουρδόλη. Τους διαβεβαίωσαν ότι θα δοθεί άμεσα λύση, αλλά από τότε οι ίδιοι και οι υπηρεσίες του δήμου είναι… εξαφανισμένοι.

Αντίθετα κάνουν πλέον έντονη την παρουσία τους και τα χόρτα που κάλυψαν σχεδόν τα πάντα και υπάρχει κίνδυνος τόσο για τα παιδιά της περιοχής, των οποίων οι γονείς είτε δεν τα πηγαίνουν εκεί, είτε είναι πολύ προσεκτικοί όταν και αν την χρησιμοποιήσουν μην συμβεί κάτι. Κι όπως λένε, η Αλεξανδρούπολη δεν είναι μόνο η κεντρική Λεωφόρος Δημοκρατίας και η παραλιακή, αλλά όλες οι περιοχές της και επιβάλλεται να μην παρουσιάζονται αυτά τα φαινόμενα εγκατάλειψης και αδιαφορίας από την δημοτική αρχή του Γιάννη Ζαμπούκη.