Κατερίνα Ιωαννίδου (Πρόεδρος ΔΕΣ-ΜΟΣ ΑΜΘ) εναντίον Τοψίδη, Κατσιμίγα: «Κοράκια που πετάνε λάσπη»

Κατερίνα Ιωαννίδου (Πρόεδρος ΔΕΣ-ΜΟΣ ΑΜΘ) εναντίον Τοψίδη, Κατσιμίγα: «Κοράκια που πετάνε λάσπη»

-Δεκάδες επενδυτές παραμένουν απλήρωτοι επειδή κάποιοι επέλεξαν να μεταφέρουν τις πολιτικές τους κόντρες στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΣ-ΜΟΣ. Ντροπή τους

«Κοράκια που πετάνε λάσπη» χαρακτηρίζει την αντιπολίτευση στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και συγκεκριμένα τους Χριστόδουλο Τοψίδη, Κώστα Κατσιμίγα, η Πρόεδρος της ΔΕΣ-ΜΟΣ ΑΜ-Θ Κατερίνα Ιωαννίδου.

Με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται εδώ και αρκετό καιρό στην αναπτυξιακή εταιρεία και τις απέλπιδες προσπάθειες κυρίως του επικεφαλής της “Περιφερειακής Σύνθεσης” και Προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου κ.Τοψίδη, ο οποίος πότε με “συμμάχους” τους Προέδρους των άλλων Επιμελητηρίων και πότε με… δεκανίκι τον “εκλεκτό” του ΣΥΡΙΖΑ κ.Κατσιμίγα, να ελέγξει την διοίκηση της συγκεκριμένης εταιρείας, η κ.Ιωαννίδου ξέσπασε. Μιλώντας στην “Fonirodopis.gr”, δεν… μάσησε τα λόγια της. Αφορμή της τοποθέτησης στάθηκε η ανακοίνωση της «Περιφερειακής Σύνθεσης», η οποία μιλούσε για «εξυπηρέτηση των εκλεκτών του Περιφερειάρχη» και «τακτοποίηση συγκεκριμένων προσώπων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συντριβή για το μπλοκ Τοψίδη–ΣΥΡΙΖΑ, στον ορισμό μελών του Δ.Σ της ΔΕΣ-ΜΟΣ ΑΜ-Θ

Η πρόεδρος της ΔΕΣ-ΜΟΣ ΑΜΘ που παραμένει στην θέση της μετά αρχικά την δικαστική δικαίωση και την υπερψήφιση της από την πλειοψηφία του περιφερειακού συμβουλίου, διευκρινίζει ότι «η θέση του Προέδρου είναι άμισθη» επισημαίνοντας ότι «δεκάδες επενδυτές παραμένουν απλήρωτοι επειδή κάποιοι επέλεξαν να μεταφέρουν τις πολιτικές τους κόντρες στο Διοικητικό Συμβούλιο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δικαστική “σφαλιάρα” σε Τοψίδη, Επιμελητήρια ΑΜ-Θ για την ΔΕΣΜ-ΟΣ. Παραμένει Πρόεδρος η Κατερίνα Ιωαννίδου

Αναλυτικά, η τοποθέτηση της:

«Σχετικά με το ‘’βόλεμα’’ για τη θέση που κατέχω στην ΔΕΣΜΟΣ ΑΜΘ,  που εντέχνως κάποιοι αναφέρουν συνεχώς προσπαθώντας να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη έχω να αναφέρω τα εξής:

1. Η θέση του Προέδρου είναι άμισθη.

2. Το μόνο όφελος που έχω αποκομίσει είναι να τρέχω στα δικαστήρια και να εισπράττω εξώδικα.

3.  Δεκάδες επενδυτές παραμένουν απλήρωτοι επειδή κάποιοι επέλεξαν να μεταφέρουν τις πολιτικές τους κόντρες στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΣΜΟΣ. Ντροπή τους!

4. Σκέφτηκα πολλές φορές να παραιτηθώ και να γλιτώσω από αυτήν την ψυχική ταλαιπωρία που μου έχει στερήσει χρόνο από την δουλειά και την οικογένεια μου, αλλά μετά σκέφτηκα τους εργαζόμενους που με κοιτούν με ελπίδα και πίστη. Σκέφτηκα πως αν υποχωρήσω, θα κερδίσει το άδικο. Και σκέφτηκα πως για άλλη μια φορά θα αφήσω τα κοράκια να μου πετάξουν λάσπη και θα το υπομένω. Γιατί όταν ασχολήθηκα με τα κοινά για πρώτη φορά η συγχωρεμένη η γιαγιά μου με ‘’όρκισε’’ επιτακτικά. ‘’Να είσαι καλός άνθρωπος, να κάνεις καλά έργα’’.

Έχω ορκιστεί λοιπόν να προασπίζομαι το Δημόσιο συμφέρον. Και θα το κάνω για μία ακόμη τελευταία φορά κλείνοντας τον κύκλο ενασχόλησης μου με την πολιτική, όπου πολλά έδωσα,  πολλά είδα και τίποτα δεν κατάφερα να αλλάξω. Δυστυχώς….».

Πηγή: fonirodopis.gr

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*