Αλεξανδρούπολη: Εκτός ΜΕΘ 15χρονος που είχε διαγνωστεί και με κορονοϊό

Αλεξανδρούπολη: Εκτός ΜΕΘ 15χρονος που είχε διαγνωστεί και με κορονοϊό

Αποσωληνώθηκε και βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης ένας 15χρονος λαθρομετανάστης, που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο τροχαίο δυστύχημα πριν λίγες ημέρες στην περιοχή της Δαδιάς και διαπιστώθηκε παράλληλα πως είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό.

Ο ανήλικος είχε μεταφερθεί μαζί με τους άλλους 7 επιβαίνοντες στο μοιραίο αυτοκίνητο που έπεσε στις προστατευτικές μπάρες και ένας από αυτούς δυστυχώς έχασε την ζωή του, στο Νοσοκομείο του Διδυμοτείχου. Εκεί υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και παράλληλα υποβλήθηκε μαζί με τους υπόλοιπους σε τεστ ανίχνευσης κορονοϊού. Βρέθηκαν όλοι τους θετικοί, ενώ μεταφέρθηκε διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση λόγω κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων και όχι λόγω του κορονοϊού, στο Π.Γ.Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Να θυμίσουμε ότι 20 γιατροί και νοσηλευτές του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, οι οποίοι ήρθαν σε επαφή μαζί του, τέθηκαν άμεσα σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους, όπως ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ το Evros-news.gr και εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να επιστρέψουν στη δουλειά, ανάλογα με τα αποτελέσματα των τεστ που υποβλήθηκαν την Τετάρτη.

Η κατάσταση του νεαρού που νοσηλεύεται πλέον στη Χειρουργική Κλινική covid-19 στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, κρίνεται σταθερή.