Απαράδεκτα πεζοδρόμια στο κέντρο της Ορεστιάδας – Ο Αντιδήμαρχος Γ.Καραγιάννης που… αυτοαποθεώνεται δεν τα είδε; (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαράδεκτα πεζοδρόμια στο κέντρο της Ορεστιάδας – Ο Αντιδήμαρχος Γ.Καραγιάννης που… αυτοαποθεώνεται δεν τα είδε; (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαράδεκτα είναι κάποια πεζοδρόμια στην πόλη της Ορεστιάδας, ακόμα και στα πιο κεντρικά σημεία και υπάρχει κίνδυνος για τους πολίτες, αν δεν προσέξουν πάρα πολύ, να τραυματιστούν ακόμα και σοβαρά. 

Το πεζοδρόμιο που βλέπετε βρίσκεται στην οδό Εμμανουήλ Ρήγα, σε παράλληλο δρόμο της κεντρικής οδού Βασιλέως Κωνσταντίνου και πολύ κοντά στην Λέσχη Αξιωματικών. Η κατάσταση του είναι όχι μόνο επιεικώς απαράδεκτη, αλλά και επικίνδυνη. Αν και όπως λένε οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες της περιοχής έχουν ενημερώσει τους υπεύθυνους του δήμου Ορεστιάδας, εκλεγμένους θεσμικούς αλλά και τεχνικές υπηρεσίες, κανένας δεν έχει… συγκινηθεί να γίνει η αποκατάσταση του. Γιατί από το σημείο εκείνο κυκλοφορεί πολύς κόσμος και μητέρες με μικρά παιδιά στα καρότσια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι άνθρωποι γνωστού καταστήματος της περιοχής, φημισμένο για τα παγωτά του, αναγκάστηκαν με δικά τους έξοδα να διαμορφώσουν το δικό τους πεζοδρόμιο που ήταν επίσης σε άσχημη κατάσταση, ενώ το ίδιο είχε γίνει και σε διπλανά καταστήματα.

Αλήθεια, αν και τα πεζοδρόμια είναι αρμοδιότητα του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Αρχοντή Αρχοντίδη, ο συνάδερφος του Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πρασίνου και Περιβάλλοντος Γιώργος Καραγιάννης που… αυτοαποθεώνονταν στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, λέγοντας με… ύφος χιλίων καρδιναλίων και μιλώντας για τον εαυτό του σε… ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ της μεγαλοπρέπειας: “Ο Γιώργος ο Καραγιάννης (ο ίδιος δηλαδή) δεν φοβάται. Μόνο αγωνίζεται και χθες το πρωί και σήμερα και αύριο 6 η ώρα το πρωί θα είμαι στους δρόμους για μια Ορεστιάδα καθαρή, για μια Ορεστιάδα ασφαλή”.

Μια και είναι από τι 6 το πρωί στους δρόμους, δεν είδε τα χάλια του συγκεκριμένου πεζοδρομίου για να κάνει κάτι; Κι ύστερα κάνει… όνειρα και για “διάδοχος” του νυν δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη (τρομάρα του).