Αλεξανδρούπολη: Πρόταση Γ.Ζαμπούκη στο Ν.Γκότση για ρόλο-έκπληξη – Ποια ήταν η απάντηση του

Αλεξανδρούπολη: Πρόταση Γ.Ζαμπούκη στο Ν.Γκότση για ρόλο-έκπληξη – Ποια ήταν η απάντηση του

Πρόταση να αναλάβει ρόλο-έκπληξη έκανε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης  στο Νίκο Γκότση, τον πρώην Αντιδήμαρχο Φερών επί θητείας του τέως δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, στις 18 Α υγούστου 2020, ο κ.Ζαμπούκης απέστειλε επιστολή στον κ.Γκότση, με την οποία τον συνεχάρη για τον ορισμό του στην επιτροπή Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ (διακοσμητικός ουσιαστικά ρόλος, όπως και των άλλων αυτοδιοικητικών του Έβρου και όλης της Ελλάδας σε αυτές τις επιτροπές της ΚΕΔΕ) και του ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο του. Παράλληλα όμως του έκανε και την εξής πρόταση που αφορά ένα είδος υπεύθυνου Πολιτικής Προστασίας για συγκεκριμένο θέμα ή θέματα: “Σας καλώ να αναλάβετε να συντονίσετε στο μερίδιο συμμετοχής στο δήμο μας, τα αναφερόμενα στο αίτημα σας”. 

Αν και δεν αναφέρει ποιο ήταν το αίτημα που υπέβαλλε ο Νίκος Γκότσης στον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, προφανώς αφορούσε το θέμα οργάνωσης του δήμου όσον αφορά την αεροπυρόσβεση στην περιοχή. Όμως αρνήθηκε να αποδεχθεί την πρόταση αυτή και να συνεργαστεί με την σημερινή δημοτική αρχή, επικαλούμενος το γεγονός ότι ανήκει στην παράταξη “Πόλη και Πολίτες”, που δεν έχει συμφωνήσει κεντρικά για συνεργασία με την παράταξη που διοικεί τον δήμο

“Όπως γνωρίζεται, η δημοτική παράταξη “Πόλη και Πολίτες” της οποίας είμαι μέλος, δεν έχει συμφωνήσει με την δική σας σε πλαίσιο αρχών, θέσεων και προγράμματος. Γι’ αυτό αδυνατώ να αναλάβω αυτή την ευθύνη. Μπορώ όμως όταν έρθει η στιγμή, να σας κάνω τις ανάλογες προτάσεις που θα αφορούν τις δράσεις του δήμου στο συγκεκριμένο θέμα”, απάντησε στις 24 Αυγούστου με δική του επιστολή στον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη ο τέως Αντιδήμαρχος Φερών ιαι Πρωτογενούς Τομέα Νίκος Γκότσης.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*