Óôéãìéüôõðï áðü ôçí äéõðïõñãéêÞ óõíÝíôåõîç ôùí óõíáñìüäéùí õðïõñãþí êáé åìðëåêüìåíùí öïñÝùí,ðñïêåéìÝíïõ íá áíáêïéíùèïýí åîåéäéêåõìÝíá ç óôáäéáêÞ Üñóç ôùí ðåñéïñéóôéêþí ìÝôñùí,ðïõ åß÷áí åðéâëçèåß áðü ôçí ÊõâÝñíçóç ãéá ôçí áíá÷áßôçóç ôçò äéáóðïñÜò ôïõ êïñïíïúïý,Ôñßôç 28 Áðñéëßïõ 2020 (EUROKINISSI / ÃÑÁÖÅÉÏ ÔÕÐÏÕ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏÕ ÄÇÌÇÔÑÇÓ ÐÁÐÁÌÇÔÓÏÓ)

Έρχεται την Τετάρτη στην Αλεξανδρούπολη ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης

Στην Αλεξανδρούπολη θα βρεθεί μεθαύριο Τετάρτη ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να επισκεφθεί το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, που αποτελεί και το Νοσοκομείο Αναφοράς για όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, ο κ.Κοντοζαμάνης που έχει μάλιστα εδώ και λίγο καιρό αυξημένες αρμοδιότητες με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αφού όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας του κορονοϊού έχει συνεχή παρουσία που θεωρείται μάλιστα πετυχημένη, θα έχει ενημέρωση από τον Διοικητή του Π.Γ.Ν.Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Ρούφο για την λειτουργία του. Επίσης θα ακούσει τα προβλήματα και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν και φυσικά θα συναντηθεί με τους εργαζόμενους.

Δεν έχει γίνει πάντως γνωστό, αν ο υφυπουργός Υγείας επισκεφθεί το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου ή αν θα έχει συνάντηση με τον Διοικητή του Χρήστο Καπετανίδη στην Αλεξανδρούπολη, αφού δεν υπήρξε επίσημη ανακοίνωση της επίσκεψης του και άλλες λεπτομέρειες της παρουσίας του στον Έβρο. δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.