Μέτιος: “Σ’ αυτό τον χρόνο αντιμετωπίσαμε κρίσεις και πρωτόγνωρες καταστάσεις. Αντιδράσαμε ψύχραιμα, υπεύθυνα και αποτελεσματικά”

Μέτιος: “Σ’ αυτό τον χρόνο αντιμετωπίσαμε κρίσεις και πρωτόγνωρες καταστάσεις. Αντιδράσαμε ψύχραιμα, υπεύθυνα και αποτελεσματικά”

Στον ένα χρόνο που συμπληρώνει σήμερα στην διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης μετά την περσινή επικράτηση στις εκλογές με τη “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση”, αναφέρεται με δήλωση του ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος.

Όπως επισημαίνει, υπήρξαν σε αυτό το διάστημα κρίσεις και πρωτόγνωρες καταστάσεις, αναφερόμενος στην κρίση των ελληνοτουρκικών συνόρων του Έβρου και την πανδημία του κορονοϊού, αλλά η διοίκηση του προσπάθησε να αντιδράσεις ψύχραιμα, υπεύθυνα και αποτελεσματικά, αν και κάποια θέματα δεν ήταν αρμοδιότητας της Περιφέρειας ΑΜΘ:

«Συμπληρώνεται σήμερα ένας χρόνος από την ημέρα που αναλάβαμε και επίσημα τη Διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, μετά τη νίκη που μας έδωσαν οι πολίτες στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Στο χρόνο που πέρασε ήρθαμε αντιμέτωποι με κρίσεις και πρωτόγνωρες καταστάσεις, οι οποίες συχνά υπερέβαιναν τις αρμοδιότητες της Περιφέρειας.

Αντιδράσαμε πάντοτε με ψυχραιμία, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα.

Τα καταφέραμε και έτσι θα συνεχίσουμε.

Παράλληλα, εξακολουθούμε να εργαζόμαστε για την υλοποίηση και τον εμπλουτισμό του σχεδίου μας για την ανάπτυξη της Περιφέρειας.

Συνεργαζόμαστε αλλά και διεκδικούμε από την κυβέρνηση, εργαζόμαστε παραγωγικά με τους Δήμους και με όλους τους φορείς, συνθέτουμε απόψεις.

Απέναντι στις νέες, μεγαλύτερες προκλήσεις, τις οποίες θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε, θα ανταποκριθούμε με την ίδια αποφασιστικότητα.

Με δουλειά, σχέδιο και επιμονή συνεχίζουμε το έργο μας για τον τόπο και τους πολίτες»