Διδυμότειχο: Δικάζονται κατηγορούμενοι για την κεντρική γέφυρα της πόλης Χατζηγιάννογλου, Πατσουρίδης

Διδυμότειχο: Δικάζονται κατηγορούμενοι για την κεντρική γέφυρα της πόλης Χατζηγιάννογλου, Πατσουρίδης

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου για το θέμα της κεντρικής γέφυρας του Διδυμοτείχου, θα καθίσουν ο νυν δήμαρχος Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου, ο πρώην Παρασκευάς Πατσουρίδης, καθώς και πρώην και νυν θεσμικοί του δήμου Διδυμοτείχου, που είχαν και έχουν αρμοδιότητες που αφορούν το συγκεκριμένο ζήτημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, η δίκη στο Μονομελές Πλημελειοδικείο Ορεστιάδας ορίστηκε για την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου και η υπόθεση έφτασε στο ακροατήριο, μετά από καταγγελία που είχε κάνει ο δημοτικός σύμβουλος Θόδωρος Σκίνδρης, για την κατάσταση που επικρατεί στην κεντρική γέφυρα της πόλης. Είχε μάλιστα δημοσιεύσει και σχετικές φωτογραφίες, επισημαίνοντας ότι υπάρχει κίνδυνος για την ευστάθεια της, παρόμοιες με αυτές που βλέπετε.

Ο κ.Σκίνδρης κατέθεσε τα στοιχεία αυτά και στην Εισαγγελία Ορεστιάδας όπου κλήθηκε να παρουσιάσει όσα στοιχεία είχε και τελικά κρίθηκε ότι υπάρχουν ποινικές ευθύνες και γι’ αυτό ορίστηκε η διοίκηση των κυρίων Χατζηγιάννογλου, Πατσουρίδη και άλλων για τις 23 Οκτωβρίου. Από τους βασικούς μάρτυρες κατηγορίας, θα είναι μάλιστα ο Θόδωρος Σκίνδρης, μέχρι πριν λίγο καιρό συνεργάτης στην δημοτική αρχή του σημερινού δημάρχου κ.Χατζγιάννογλου.

Να θυμίσουμε ακόμα, ότι θα προηγηθεί στις 6 Οκτωβρίου στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Ορεστιάδας, άλλη μια δίκη, με κατηγορούμενο τον πρώην δήμαρχο Παρασκευά Πατσουρίδη, για το θέμα του Βιολογικού καθαρισμού της πόλης, ο οποίος αν και δεν λειτουργούσε επί χρόνια, εισπράττονταν τέλη από τους δημότες και υπήρχαν προμήθειες υλικών λειτουργίας του. Κι αυτή η υπόθεση που ξεκίνησε από δημοσιεύματα του Evros-news.gr, έφτασε στο ακροατήριο μετά από καταγγελίες του Θόδωρου Σκίνδρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διδυμότειχο: Δικάζεται ως κατηγορούμενος για τον Βιολογικό ο πρώην δήμαρχος Παρασκευάς Πατσουρίδης

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*