Ένας Εβρίτης, στο πρώτο δείπνο-συνάντηση του στενότερου συνεργάτη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

Ένας Εβρίτης, στο πρώτο δείπνο-συνάντηση του στενότερου συνεργάτη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

Τραπέζι σε βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας έκανε το βράδυ της Τρίτης ο Διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου Γρηγόρης Δημητριάδης.

Είναι η πρώτη φορά που ο στενότερος συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη παραθέτει δείπνο σε μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, προκειμένου να «αφουγκραστεί» τις απόψεις των βουλευτών και να συζητήσει μαζί τους διεξοδικά τα θέματα της επικαιρότητας.
Σε αυτή την συνάντηση παραβρέθηκε και ένας Εβρίτης βουλευτής, ο νεαρός Χρήστος Δερμεντζόπουλος, μαζί με τους συναδέρφους του, τον υφυπουργό Μεταφορών και Υποδομών και βουλευτή Ρεθύμνου Γιάννη Κεφαλογιάννη και τους βουλευτές Μαγνησίας Ζέττα Μακρή, Κεφαλληνίας Παναγή Καππάτο, Ιωαννίνων Μαρία Κεφάλα και Λευκάδα Θανάση Καββαδά.
Σε χαλαρή ατμόσφαιρα, η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις. Ο κ. Δημητριάδης άκουσε τους βουλευτές εφ’ όλης της ύλης, αλλά και τις θέσεις τους για τοπικά θέματα από τις περιφέρειες τους.
Αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες και συναντήσεις με βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, ώστε να γίνεται ανταλλαγή απόψεων και να συζητούνται τοπικά θέματα, καθώς και να αναλύεται η κυβερνητική πολιτική για τα ζητήματα της επικαιρότητας. Ο κ.Δημητριάδης θα μπορεί έτσι να τους… αφουγκραστεί και να μεταφέρει τις σκέψεις, τους προβληματισμούς και τα αιτήματα τους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Το ραντεβού έγινε στην παραδοσιακή ταβέρνα «Καραβίτης» στο Παγκράτι, η οποία φημίζεται για τις πολιτικές βραδιές που φιλοξένησε τις τελευταίες δεκαετίες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*