Κοινή παρέμβαση από Χ. Δερμεντζόπουλο-Β. Μαυρίδη, να μην “ξηλώσει” η Τράπεζα Πειραιώς το ΑΤΜ απ’ τον Πεντάλοφο

Κοινή παρέμβαση από Χ. Δερμεντζόπουλο-Β. Μαυρίδη, να μην “ξηλώσει” η Τράπεζα Πειραιώς το ΑΤΜ απ’ τον Πεντάλοφο

Με κοινή παρέμβαση τους και επιστολή προς την διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς, ο βουλευτής Έβρου Χρήστος Δερμεντζόπουλος και ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, ζητούν να μην “ξηλωθεί” το ATM από τον ακριτικό Πεντάλοφο Τριγώνου του δήμου Ορεστιάδας.

Όπως έγραψε χθες το Evros-news.gr, έγινε ήδη ενημέρωση ότι στις 30 Σεπτεμβρίου θα σταματήσει να λειτουργεί και θα αφαιρεθεί το ΑΤΜ που εξυπηρετεί τους κατοίκους όχι μόνο του Πενταλόφου, αλλά και των Κομάρων, των Πετρωτών και άλλων χωριών της περιοχής. Η συγκεκριμένη τράπεζα, που όπως και οι υπόλοιπες ανακεφαλαιοποιήθηκαν με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων και φυσικά και των κατοίκων του ακριτικού Έβρου, την στιγμή που διαφημίζει σκορπώντας εκατομμύρια ευρώ σε παρόμοιες καμπάνιες προβολής ότι βρίσκεται κοντά στους αγρότες, “ξηλώνει” χωρίς ντροπή ένα ΑΤΜ που εξυπηρετεί αρκετό κόσμο, κυρίως ηλικιωμένους. Κι αυτό γιατί τα πλουσιοπάροχα αμειβόμενα υψηλόβαθμα στελέχη της, που μάλιστα παίρνουν και… bonus, κρίνουν ότι το ΑΤΜ δεν έχει την… οικονομική δραστηριότητα που επιθυμούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΝΤΡΟΠΗ: Η Τράπεζα Πειραιώς ετοιμάζεται πάλι να “ξηλώσει” το ΑΤΜ στον Πεντάλοφο Ορεστιάδας

Να θυμίσουμε επίσης ότι και τον Οκτώβριο του 2017 επιχειρήθηκε το ίδιο, επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αλλά τότε η έντονη αντίδραση των κατοίκων με επικεφαλής τον πρώην Πρόεδρο Χάρη Κεραμάρη, απέτρεψε αυτή την δυσάρεστη εξέλιξη.

Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής: