Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης: Πέθανε 56χρονη Εβρίτισσα χθες βράδυ από κορονοϊό

Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης: Πέθανε 56χρονη Εβρίτισσα χθες βράδυ από κορονοϊό

-Η άτυχη γυναίκα ήταν από την Ορεστιάδα και διακομίσθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Ένα ακόμη θύμα του κορονοϊού προστέθηκε στους Εβρίτες που έχασαν την ζωή τους μέχρι τώρα από την παγκόσμια πανδημία, αφού χθες το βράδυ κατέληξε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης μία γυναίκα ηλικίας 56 ετών.

Η άτυχη συντοπίτισσα μας, η οποία είχε διαγνωστεί με Covid-19 κατέληξε δυστυχώς, ανεβάζοντας τον αριθμό στη λίστα των θυμάτων της πανδημίας στη χώρα μας, στους 296.

Η 56χρονη γυναίκα είχε διακομισθεί από το Διδυμότειχο στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης στις 3 Σεπτεμβρίου και την επομένη, στις 4/9, εισήχθη σε ΜΕΘ. Μαζί της είχε διακομισθεί και ο 62χρονος σύζυγος της, γιατρός στο επάγγελμα, ο οποίος επίσης βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και παρ’ ότι νεφροπαθής, μετά από σύντομη νοσηλεία πριν  από 2 ημέρες πήρε εξιτήριο. Έξι ημέρες μετά, το βράδυ της Τετάρτης, στις 23:30, άφησε την τελευταία της πνοή η σύζυγος του.

Η γυναίκα σύμφωνα με τα στοιχεία από τον ΕΟΔΥ, έπασχε από σοβαρά υποκείμενα νοσήματα και συγκεκριμένα από αρτηριακή υπέρταση, καρδιακή ανεπάρκεια, χρόνια πνευμονική ανεπάρκεια, σαχαρώδη διαβήτη και παχυσαρκία.

Πηγή: skai.gr