Άγριες συμπλοκές ΜΑΤ-νεαρών και μαχαίρωμα αστυνομικού τα ξημερώματα, στην πλατεία Ορεστιάδας!!!

Άγριες συμπλοκές ΜΑΤ-νεαρών και μαχαίρωμα αστυνομικού τα ξημερώματα, στην πλατεία Ορεστιάδας!!!

Άγριες συμπλοκές νεαρών με δυνάμεις των ΜΑΤ, μαχαίρωμα αστυνομικού και τραυματισμός ενός ακόμα στο κεφάλι, ήταν τα πρωτόγνωρα γεγονότα που σημειώθηκαν τα ξημερώματα στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, όλα ξεκίνησαν μετά τις 2 τα ξημερώματα, όταν νεαροί που φέρονται ως οπαδοί συγκεκριμένης ομάδας, αντιλήφθηκαν την παρουσία δύο αστυνομικών των ΜΑΤ, οι οποίοι βρίσκονται στην περιοχή μετέχοντας στις δυνάμεις που ήρθαν από άλλα μέρη της Ελλάδας και ασχολούνται με την φύλαξη των συνόρων. Υπήρξαν αρχικά λεκτικοί διαξιφισμοί και ο ένας αστυνομικός δέχθηκε μαχαιριά κάτω απ’ την μέση, ενώ ο άλλος χτυπήθηκε με μπουκάλι στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν συνάδερφοι τους και στην πλατεία έφτασαν δυνάμεις των ΜΑΤ. Ακολούθησαν άγριες συμπλοκές και έγινε χρήση χημικών απ’ τις αστυνομικές δυνάμεις, με την κατάσταση φυσικά να προκαλεί τεράστια αναστάτωση και να ξυπνούν έντρομοι αρκετοί κάτοικοι που μένουν στην περιοχή και βγήκαν απ’ τα σπίτια τους να δουν τι συμβαίνει.

Αναζητούνται οι δράστες από την Ασφάλεια

και εξετάζονται οι κάμερες ασφαλείας

Από το πρωί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Evros-news.gr, η Ασφάλεια Ορεστιάδας έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών. Αναζητούνται στοιχεία με την αξιοποίηση και των καμερών ασφαλείας που υπάρχουν αρκετές στην περιοχή της κεντρικής πλατείας, ενώ αξιοποιούνται όλες οι πληροφορίες για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ είναι ΑΡΧΕΙΟΥ