ΚΔΑΠ “Σβούρα”: Η ιδανική επιλογή στην Αλεξανδρούπολη για την δημιουργική απασχόληση των παιδιών σας

ΚΔΑΠ “Σβούρα”: Η ιδανική επιλογή στην Αλεξανδρούπολη για την δημιουργική απασχόληση των παιδιών σας

Γονείς, ψάχνετε την ιδανική επιλογή στην Αλεξανδρούπολη για την δημιουργική απασχόληση των παιδιών σας; Η επιλογή είναι εύκολη. Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) Σβούρα

Βρίσκεται Διογένους και Αναπαύσεως γωνία, στην περιοχή απέναντι από τα Intersport, μπορείτε να το επισκεφθείτε ή να πάρετε περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2551 300512.
Στο ΚΔΑΠ “Σβούρα” είναι το πιο σύγχρονο ιδιωτικό Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης και  τα παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών απασχολούνται δημιουργικά από εξειδικευμένους παιδαγωγούς που τα βοηθούν να μαθαίνουν παίζοντας!
Κηπουρική, μαγειρική, καλλιτεχνικά, ρομποτική, προετοιμασία μελέτης, θεατρική αγωγή, επιστημονικά πειράματα, κατασκευές είναι μερικές μόνο από τις πολλές δραστηριότητες που θα βοηθήσουν το παιδί σας να κοινωνικοποιηθεί, να ”ακονίσει” το μυαλό του, να καλλιεργήσει τη δημιουργική του σκέψη και την ενσυναίσθησή του.
Οι παιδαγωγοί του κοντά του σε κάθε του βήμα με πρώτο μέλημά τους την ασφάλεια. Η αγάπη των παιδαγωγών για το παιδί σε συνδυασμό με την πλήρη επιστημονική κατάρτιση είναι προτεραιότητες στη δομή.
Η επιθυμία των ίδιων των παιδιών να ξαναβρεθούν στη “Σβούρα” η μεγαλύτερη επιβεβαίωση πως η γνώση και η ψυχαγωγία ”πλέκονται” ισορροπημένα, δίνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα! 

Στο ΚΔΑΠ “Σβούρα” οι μικροί μαθητές ξεδιπλώνουν κάθε μέρα τα ταλέντα τους! Πινέλα, χρώματα, φαντασία, ομαδικά παιχνίδια και κατασκευές. Κι επίσης, τραγουδούν, χορεύουν, δημιουργούν και παίζουν, πάντα με όμορφη διάθεση και την επιμελή προσοχή των παιδαγωγών.

Κι επειδή διανύουμε περίοδο πανδημίας του κορονοϊού και με εγκύκλιο προς τα ΚΔΑΠ η ΕΕΤΑΑ συστήνει την αξιοποίηση των εξωτερικών χώρων για τις δημιουργικές δραστηριότητες για την προστασία μας από τον ιό, το ΚΔΑΠ “Σβούρα” υπερέχει.

Γιατί διαθέτει έναν μεγάλο χώρο με σκίαστρα, όπου οι μικροί μας φίλοι συμμετέχουν και σε εξωτερικές δραστηριότητες, προφυλαγμένοι από τον ήλιο το καλοκαίρι!!!

Επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις μας για να μας γνωρίσετε από κοντά! Βρισκόμαστε Διογένους και Αναπαύσεως γωνία, στην περιοχή απέναντι από τα Intersport, στην  Αλεξανδρούπολη.

Στο ΚΔΑΠ “Σβούρα” είναι φυσικά η ιδανική επιλογή να κάνετε εγγραφή των παιδιών σας και όσοι έχετε εξασφαλίσει τα voucher από το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», χρησιμοποιώντας τα στο καλύτερο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών της Αλεξανδρούπολης. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*