Σε έργα βελτίωσης των υποδομών στο ΚΥΤ Φυλακίου, προχωράει ο δήμος Ορεστιάδας

Σε έργα βελτίωσης των υποδομών στο ΚΥΤ Φυλακίου, προχωράει ο δήμος Ορεστιάδας

Έργα βελτίωσης των υποδομών και συγκεκριμένα για την απορροή των ομβρίων, αποφάσισε ο δήμος Ορεστιάδας στη συνεδρίαση της Οικονομικής του Επιτροπής στις 25 Αυγούστου.

Το πρόβλημα με τα νερά πέριξ του ΚΥΤ υπάρχει άλλωστε εδώ και χρόνια, ακόμα από την ίδρυση του και δεν είχε επιλυθεί, με αποτέλεσμα να διαμαρτύρονται συνέχεια οι κάτοικοι, απόλυτα δικαιολογημένα. Κι αυτό γιατί τα νερά της βροχής και όχι μόνο, έτρεχαν μέσα στο χωριό ανεξέλεγκτα και δημιουργούνταν πρόβλημα.  Τώρα ο δήμος Ορεστιάδας αποφάσισε την κατασκευή τεχνικού απορροής ομβρίων (σωληνωτού) στην βόρεια πλευρά του Κέντρου Υποδοχής και ταυτοποίησης της Κοινότητας Φυλακίου, διαθέτοντας συνολικά 33.000 ευρώ.

Μάλιστα η Οικονομική Επιτροπή, παρουσία και του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Χρήστου Τυρμπάκη που πάντα έθετε το συγκεκριμένο θέμα ζητώντας την επίλυση του, αποφάσισε ομόφωνα την έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών της υπ’ αριθμ. 9/2020 μελέτης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ορεστιάδας, που αφορά το έργο με τίτλο: “Κατασκευή σωληνωτού στο Κ.Υ.Τ. Φυλακίου”, συνολικού προϋπολογισμού 33.000,00€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

Έργα ΚΥΤ Φυλακίου

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*