Ορεστιάδα: Συλλήψεις νεαρών για τα επεισόδια τα ξημερώματα στην πλατεία- Νοσηλεύονται τραυματίες αστυνομικός και πολίτης

Ορεστιάδα: Συλλήψεις νεαρών για τα επεισόδια τα ξημερώματα στην πλατεία- Νοσηλεύονται τραυματίες αστυνομικός και πολίτης

Σε συνεχείς προσαγωγές που κάποιες μετατρέπονται και σε συλλήψεις, προχωράει η αστυνομία στην Ορεστιάδα, για τα πρωτοφανή επεισόδια που σημειώθηκαν τα ξημερώματα στην κεντρική πλατεία της πόλης, με άγριες συμπλοκές νεαρών και αστυνομικών.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στην Ασφάλεια Ορεστιάδας έχουν οδηγηθεί από τις πρωινές ώρες αρκετά νεαρά άτομα, ενώ γίνεται αξιοποίηση των στοιχείων από τις κάμερες που υπάρχουν σε πολλά σημεία της πλατείας Δασίου, προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες του μαχαιρώματος αστυνομικού με μικρό σουγιά και του τραυματισμού άλλου με μπουκάλι στο κεφάλι.

Στον αστυνομικό που μαχαιρώθηκε κάτω από την μέση τοποθετήθηκαν ράμματα στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας όπου διακομίσθηκε, ενώ στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου νοσηλεύονται ο δεύτερος αστυνομικός που τραυματίστηκε στο κεφάλι από μπουκάλι και ένας πολίτης νεαρής ηλικίας, που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ανήκει στον λεγόμενο αντιεξουσιαστικό χώρο. Η κατάσταση τους όμως δεν είναι σοβαρή και παρέμειναν στο νοσοκομείο για προληπτικούς περισσότερο λόγους, ενώ αναμένεται σήμερα να πάρουν εξιτήριο.

Στην πλατεία μόλις ξημέρωσε, συνεργεία της Πυροσβεστικής αλλά και του δήμου Ορεστιάδας πλένουν τους χώρους, αφού υπήρχαν σε πολλά σημεία αίματα και πάρα πολλά σπασμένα μπουκάλια, δείγμα της αγριότητας των πρωτοφανών επεισοδίων για μια πόλη σαν την Ορεστιάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Άγριες συμπλοκές ΜΑΤ-νεαρών και μαχαίρωμα αστυνομικού τα ξημερώματα, στην πλατεία Ορεστιάδας!!!