Οι καταξιωμένοι Εβρίτες ηθοποιοί Κ.Καραμπέτη, Γ.Στάνκογλου, σε ταινία για τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου

Οι καταξιωμένοι Εβρίτες ηθοποιοί Κ.Καραμπέτη, Γ.Στάνκογλου, σε ταινία για τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου

Οι καταξιωμένοι συντοπίτες μας ηθοποιοί Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και Γιάννης Στάνκογλου, πρωταγωνιστούν στην ταινία «Ο Άνθρωπος του Θεού» (Man of God) της Yelena Popovic, που αφηγείται την γεμάτη δοκιμασίες ζωή του Αγίου Νεκταρίου.

Οι δυο κορυφαίοι Εβρίτες καλλιτέχνες, έχουν σημαντικό ρόλο στην συγκεκριμένη υπερπαραγωγή, όπου παίζουν επίσης ο Χολιγουντιανός ηθοποιός Mickey Rourke και ο Ρώσος super star Alexander Petrov, μαζί με ένα cast εξαιρετικών Ελλήνων ηθοποιών όπως ο Άρης Σερβετάλης και οι Χρήστος  Λούλης, Νικήτας Τσακίρογλου, Τάνια Τρύπη, Μαρθίλια Σβάρνα, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Γιάννης Αναστασάκης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Βασίλη Κουκαλάνι, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Μιχάλης Μητρούσης, Κίττυ Παιταζόγλου, Μιχάλης Οικονόμου, Τόνια Σωτηροπούλου, Κορίνα Άννα Γουγούλη, Μάνος Γαβράς, Σαράντος Γεωγλερής, Παναγιώτης Μαρίνος.

Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι της Yelena Popovic και η μουσική του Πολωνού Zbigniew Preisner, συνθέτη των κινηματογραφικών έργων του Krzysztof Kieślowski. Η ταινία είναι μια παραγωγή της Simeon Entertainment και της View Master Films, σε συνεργασία με την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου, το Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος Ο Γραικός και το Eurogroup Ltd, με την υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής της Deep Dream, της Ingenuity-FO και του ΕΚΟΜΕ (Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας).

Χρηματοδότης της ταινίας για τον Άγιο Νεκτάριο είναι η γνωστή Μονή Βατοπεδίου του ηγούμενου Εφραίμ και το  Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος Ο Γραικός. Προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες σε διανομή Feelgood Entertainment στις 3 Δεκεμβρίου 2020.