Σε διεκδίκηση επιδότησης της γραμμής Σαμοθράκη-Αλεξανδρούπολη όλο τον χρόνο, συμφώνησαν Χατζημιχαήλ-Γαλατούμος

Σε διεκδίκηση επιδότησης της γραμμής Σαμοθράκη-Αλεξανδρούπολη όλο τον χρόνο, συμφώνησαν Χατζημιχαήλ-Γαλατούμος

Στην διεκδίκηση από το αρμόδιο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής επιδότησης για όλη την διάρκεια του χρόνου στην ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σαμοθράκης με την Αλεξανδρούπολη, συμφώνησαν στην μακρά συζήτηση που είχαν ο Πρόεδρος του ΟΛΑ Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ και ο δήμαρχος του νησιού Νίκος Γαλατούμος.

Αποφάσισαν λοιπόν να πιέσουν ο καθένας με τον θεσμικό του ρόλο όσο μπορεί, προκειμένου να γίνει αυτό αποδεκτό από τον υπουργό Γιάννη Πλακιωτάκη και να συμπεριληφθεί στο νέο διαγωνισμό για την γραμμή, που θα βγει στον “αέρα” το επόμενο χρονικό διάστημα. Η συνεργασία τους αφορούσε επίσης την κατάσταση των λιμένων Καμαριώτισσας και Θέρμων, όπου με συμβολή και των δύο αλλά και του Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης Κωνσταντίνου Χατζηκωνσταντίνου, έγινε εκβάθυνση και καθαρισμός τους μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Η συνεργασία τους ακόμα περιστράφηκε στα αποτελέσματα της θερινής περιόδου, τις πιθανές διορθωτικές κινήσεις που θα απαιτηθούν αλλά και την πολιτική που θα πρέπει να εφαρμόσουν από κοινού με το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και τον υπουργό Γιάννη Πλακιωτάκη από τον προσεχή Οκτώβριο και εν όψει της νέας σεζόν.

Κι όπως διευκρίνισε ο κ.Χατζημιχαήλ λόγω κορονοϊού, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με μάσκες προστασίας οι οποίες αφαιρέθηκαν μόνο για την εθιμοτυπική φωτογραφία.