Ορεστιάδα: Μαθήματα και στο αμφιθέατρο του Πολύκεντρου θα κάνουν οι φοιτητές του ΔΠΘ λόγω κορονοϊού

Ορεστιάδα: Μαθήματα και στο αμφιθέατρο του Πολύκεντρου θα κάνουν οι φοιτητές του ΔΠΘ λόγω κορονοϊού

Την παραχώρηση ωρών χρήσης του αμφιθεάτρου του Πολιτιστικού Πολύκεντρου στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, για την εξυπηρέτηση των έκτακτων αναγκών των δύο τμημάτων του στην Ορεστιάδα, κατά το χειμερινό εξάμηνο, ανακοίνωσε η ΔΗΚΕΠΑΟ.

Το Πανεπιστήμιο θα χρησιμοποιεί το επόμενο διάστημα, από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, τον συγκεκριμένο χώρο για τα δια ζώσης μαθήματά των Τμημάτων Αγροτικής  Ανάπτυξης και Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων. Κι αυτό λόγω των συνθηκών που υπάρχουν από την πανδημία του κορονοϊού και την ανάγκη να γίνονται μαθήματα με αποστάσεις των φοιτητών στις αίθουσες διδασκαλίας.

Μάλιστα η διοίκηση της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Ορεστιάδας εκφράζει την ικανοποίησή της για τη δυνατότητα που της δίνεται να συμβάλλει στην ασφαλή και ομαλή λειτουργία της εκπαιδευτικής διαδικασίας του Πανεπιστημίου. Παράλληλα δεσμεύεται δια του Προέδρου της Δημήτρη Βαρσαμακίδη και για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων αλλά και την καθαριότητα του αμφιθεάτρου, σύμφωνα με όλα όσα προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*