Φωτορεπορτάζ: Συνεχίζουν την “μάχη” με τις φλόγες εναέρια μέσα και επίγειες δυνάμεις στην Αισύμη Αλεξανδρούπολης

Φωτορεπορτάζ: Συνεχίζουν την “μάχη” με τις φλόγες εναέρια μέσα και επίγειες δυνάμεις στην Αισύμη Αλεξανδρούπολης

Συνεχίζουν την “μάχη” με τις φλόγες στην πυρκαγιά που ξέσπασε από το μεσημέρι σε δασική έκταση κοντά στο χωριό Αισύμη της Αλεξανδρούπολης, οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, με τα εναέρια μέσα και τις επίγειες δυνάμεις. 

Ως αυτή την ώρα δεν έχουν καταφέρει να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά και γίνεται αγώνας δρόμου προκειμένου μέχρι να νυχτώσει να καταφέρουν κάτι τέτοιο, αφού μετά θα σταματήσουν οι πτήσεις των πυροσβεστικών αεροπλάνων και ελικοπτέρων.

Στις προσπάθειες παίρνουν μέρος 44 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 16 οχήματα, 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα, ενώ συνδράμουν με μηχανήματα τους ο Δήμος Αλεξανδρούπολης με γκρέιντερ και άλλα μηχανήματα σε στενή συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθώς και η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

“Οι προσπάθειες συνεχίζονται αμείωτες. Την παλεύουμε προκειμένου να την θέσουμε υπό πλήρη έλεγχο. Η φωτιά δεν είναι πλέον ανεξέλεγκτη, αλλά η μάχη συνεχίζεται”, τόνισε στο Evros-news.gr ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Έβρου Κωνσταντίνος Κούκουρας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*