Ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς στην Αλεξανδρούπολη (φωτό)

Ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς στην Αλεξανδρούπολη (φωτό)

Ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς σήμερα και στην Αλεξανδρούπολη, με τον αγιασμό που πραγματοποιήθηκε προς το μεσημέρι λόγω της παρουσίας των ιερέων στις εκκλησίες για την Θεία Λειτουργία της εορτής του Τιμίου Σταυρού.

Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης παρέστη στον αγιασμό και την πρώτη ημέρα του 2ου ΕΠΑΛ της πόλης και μίλησε στους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό, επισημαίνοντας:

“1ο κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά, σήμερα!

Μια χρονιά που ξεκινά με ένα νέο δεδομένο, αυτό της πανδημίας• ένα δεδομένο που μας επιβάλλει να είμαστε ακόμη περισσότερο υπεύθυνοι και προσεκτικοί, για να προστατεύσουμε την υγεία των παιδιών, των εκπαιδευτικών και του προσωπικού που εργάζεται στις σχολικές μονάδες.

Είμαστε κοντά στην εκπαιδευτική κοινότητα, έχοντας προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την προστασία της υγείας των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των ανθρώπων τους. Για εμάς, η εξασφάλιση ποιοτικών συνθηκών εργασίας και μάθησης είναι κύρια προτεραιότητά μας.

Βρισκόμαστε σε διαρκή ετοιμότητα και επικοινωνία, για να αντιμετωπίσουμε κάθε ζήτημα που θα ανακύψει, ώστε να διασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία των σχολείων του Δήμου μας.

Εσείς απολαύστε το ταξίδι στη γνώση!

Καλή αρχή! Καλή σχολική χρονιά!

Γιάννης Ζαμπούκης
Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*