Κορονοϊός: Στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και πάλι ο 62χρονος γιατρός απ΄την Ορεστιάδα που είχε πάρει εξιτήριο

Κορονοϊός: Στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και πάλι ο 62χρονος γιατρός απ΄την Ορεστιάδα που είχε πάρει εξιτήριο

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης εισήχθη και πάλι με συμπτώματα κορονοϊού και μετά από το θετικό τεστ στο οποίο υποβλήθηκε, ο 62χρονος γιατρός από την Ορεστιάδα που είχε πάρει εξιτήριο την προηγούμενη εβδομάδα!!!

Στις αρχές Σεπτεμβρίου είχε βρεθεί και πάλι θετικός στον κορονοϊό, επικράτησε μια μικρή αναστάτωση γιατί πήγαινε μέρα παρά μέρα στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου και υποβάλλονταν σε αιμοκάθαρση και εισήχθη στο Π.Γ.Ν.Αλεξανδρούπολης για νοσηλεία. Όμως μετά από 5 ημέρες πήρε εξιτήριο, μια και τα δυο συνεχόμενα τεστ που υποβλήθηκε ήταν αρνητικά. Μαζί του είχε διακομισθεί στο νοσοκομείο και η 56χρονη σύζυγος του η οποία επίσης βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, αλλά αυτή δυστυχώς δεν τα κατάφερε και “έφυγε” από την ζωή πριν λίγες ημέρες, στις 9 Σεπτεμβρίου.

Τώρα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ Ορεστιάδας, ο 62χρονος άνδρας εμφάνισε ελαφράς μορφής συμπτώματα και υποβλήθηκε σε νέο τεστ, το οποίο βγήκε θετικό. Ήταν η πρώτη επανεισαγωγή ασθενούς που καταγράφεται στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης και φαίνεται ότι προκαλεί προβληματισμό στους γιατρούς, που δεν αντιμετώπισαν ανάλογη περίπτωση στη διάρκεια του εξαμήνου που πέρασε, από την έναρξη της πανδημίας. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και η 82χρονη πεθερά του, που επίσης βρέθηκε θετική στον covid-19.

Όσο για τους υπόλοιπους ασθενείς, δεκατέσσερις είναι σήμερα (14/09) αυτοί με κορωνοϊό που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο αναφοράς της Αλεξανδρούπολης.

Εν τω μεταξύ, το Σάββατο δόθηκε και ένα εξιτήριο, στον τελευταίο νοσηλευόμενο από τους επτά Σύριους πρόσφυγες που είχαν τραυματιστεί σε τροχαίο στην περιοχή της Δαδιάς και στη συνέχεια βρέθηκαν θετικοί και στον covid-19.