ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κατηγορούμενος με τον αντιρατσιστικό νόμο δικάζεται ο κτηνοτρόφος για την συμπλοκή με τους Τούρκους!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κατηγορούμενος με τον αντιρατσιστικό νόμο δικάζεται ο κτηνοτρόφος για την συμπλοκή με τους Τούρκους!!!

-Βαριές σωματικές κακώσεις και ρήξη τένοντα χεριού του προκάλεσαν οι Τούρκοι που του επιτέθηκαν

-“Παράνομη σωματική βία με ρατσιστικά χαρακτηριστικά”, είναι η βαριά κατηγορία εναντίον του βάση του αντιρατσιστικού νόμου

Αν είναι δυνατόν. Κατηγορούμενο με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο, πάνε να δικάσουν τον κτηνοτρόφο από τις Φέρες, για την άγρια συμπλοκή με τους Τούρκους που πέρασαν παράνομα στην Ελλάδα, προχθές το απόγευμα σε αγροτική περιοχή κοντά στο Δέλτα του Έβρου!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, το οποίο ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ χθες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ την συγκεκριμένη υπόθεση, ο νεαρός κτηνοτρόφος που οδηγήθηκε σήμερα, όπως και οι 5 ενήλικες Τούρκοι (υπήρχαν και 3 παιδιά) στα δικαστήρια της Αλεξανδρούπολης για να δικαστούν στο αυτόφωρο αλλά η δίκη αναβλήθηκε για την Παρασκευή, αντιμετωπίζει την κατηγορία της “παράνομης σωματικής βίας με ρατσιστικά χαρακτηριστικά”. Οι Τούρκοι που του επιτέθηκαν και συνεπλάκησαν μαζί του δημιουργώντας του σοβαρά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος, κατηγορούνται για σωματική βλάβη και παράνομη είσοδο στην χώρα.

Η κατηγορία όμως με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο, η οποία πολλαπλασιάζει οποιαδήποτε ποινή επί τον αριθμό των ατόμων που θα κριθεί ότι στράφηκε, μπορεί να επιφέρει βαριά ποινή στον κάτοικο των Φερών, ο οποίος όπως και όλοι οι συντοπίτες του προσπάθησε να βοηθήσει την αστυνομία στην σύλληψη των λαθρομεταναστών και βρήκε τον μπελά του, αφού μπορεί και να καταλήξει τελικά στην φυλακή.

Βαριές κακώσεις και ρήξη τένοντα ο κτηνοτρόφος

Τόσο ο κτηνοτρόφος όσο και οι Τούρκοι που συνεπλάκησαν μαζί του, εξετάστηκαν από ιατροδικαστή και ενώ η διάγνωση για αυτούς ήταν ελαφριές σωματικές κακώσεις, ο νεαρός κτηνοτρόφος φέρει βαριές σωματικές κακώσεις στο πρόσωπο και τα χέρια από την συμπλοκή, ενώ υπέστη και ρήξη τένοντα του χεριού και μάλλον θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση. Η ιατροδικαστική έκθεση είναι φυσικά στοιχείο της δικογραφίας, αλλά πρώτα θα πρέπει να… ξεμπλέξει με τα δικαστήρια, αφού θα καθίσει την Παρασκευή στο εδώλιο του κατηγορουμένου και με τον κίνδυνο να του επιβληθεί βαριά ποινή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τούρκοι επιτέθηκαν σε νεαρό κτηνοτρόφο στον κάμπο Φερών – Συμπλοκή και συλλήψεις απ΄την αστυνομία!!!

Το Evros-news.gr αποκάλυψε χθες το απόγευμα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το συμβάν που εξελίχθηκε στον κάμπο των Φερών, αναφέρθηκε σε 5 Τούρκους που συνεπλάκησαν μαζί του. Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν τελικά 8 αυτοί που πέρασαν παράνομα στην Ελλάδα από τη γειτονική χώρα, 5 ενήλικες και 3 παιδιά. Επίσης, η αστυνομία γνωστοποίησε κάτι που εμείς δεν γνωρίζαμε, ότι ο Εβρίτης κτηνοτρόφος είχε το κυνηγετικό του όπλο, που κατέχει με νόμιμη άδεια, αφού όταν βρίσκεσαι στα σύνορα με τα ζώα σου και υπάρχει κίνδυνος ανά πάσα στιγμή από τους λαθρομετανάστες που το τελευταίο διάστημα άρχισαν και πάλι να περνούν σχεδόν ανεξέλεγκτα ή κινδυνεύεις ακόμα και από τους Τούρκους στρατιώτες, είναι φυσικό να λαμβάνεις κάποια μέτρα προστασίας.

Όταν λοιπόν εντόπισε τους παράνομα εισελθόντες και ειδοποίησε την αστυνομία ενώ παράλληλα τους ζήτησε να καθίσουν κάτω και να αφήσουν στο χώμα τα κινητά τους τηλέφωνα, αυτοί του επιτέθηκαν και άρχισαν να τον χτυπούν, ενώ προσπαθούσαν να του πάρουν το όπλο. Στην πάλη που ακολούθησε το όπλο εκπυρσοκρότησε και οι Τούρκοι που το πήραν το πέταξαν πολύ μακριά. Εκεί το βρήκαν σπασμένο οι αστυνομικοί οι οποίοι έφτασαν στο σημείο και τους συνέλαβαν.

Μπήκαν παράνομα στον Έβρο οι Τούρκοι, ζήτησαν

προστασία λόγω Ερντογάν,αλλά έδειραν και… εκβίασαν

Η είδηση που μαθεύτηκε το απόγευμα στις Φέρες, ότι δηλαδή ο συμπολίτης τους κτηνοτρόφος προσπάθησε να βοηθήσει στην σύλληψη των 8 Τούρκων που μπήκαν παράνομα στον Έβρο (δεν γνώριζε φυσικά την εθνικότητα τους), βρέθηκε μπλεγμένος και κινδυνεύει να τιμωρηθεί με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο, προκάλεσε αναστάτωση και έντονες αντιδράσεις. Γιατί ο κτηνοτρόφος έφυγε από το σημείο όταν οι αστυνομικοί πήγαν και συνέλαβαν τους Τούρκους, αλλά αργότερα ενημερώθηκε να πάει στο Αστυνομικό Τμήμα όπου ενημερώθηκε ότι συλλαμβάνεται. Τι μεσολάβησε;

Οι πληροφορίες από την Αθήνα αναφέρουν ότι οι Τούρκοι, που μπήκαν στην χώρα μας ζητώντας πολιτικό άσυλο, δηλαδή προστασία από το καθεστώς Ερντογάν, αφού πρώτα επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τον Φεριώτη κτηνοτρόφο, στη συνέχεια επικοινώνησαν με φιλικά τους άτομα στην Αθήνα και υποστήριξαν πως έχουν στην κατοχή τους ΒΙΝΤΕΟ που δείχνει τον κτηνοτρόφο να τους απειλεί με το όπλο και πως θα το βγάλουν στη δημοσιότητα. Ουσιαστικά δηλαδή… εκβίασαν, αφού τα φιλικά τους πρόσωπα (μήπως κάποιες από τις γνωστές ΜΚΟ που μετέχουν στη διακίνηση λαθρομεταναστών;) επικοινώνησαν με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και απαίτησαν την σύλληψη του κτηνοτρόφου, επικαλούμενοι την ύπαρξη του ΒΙΝΤΕΟ.

Έτσι δόθηκε εντολή να συλληφθεί αρχικά και τώρα να κατηγορείται για βία με ρατσιστικά χαρακτηριστικά. Όπως μάλιστα λένε χαρακτηριστικά οι Φεριώτες: “Τον περασμένο Μάρτιο, όταν ο Έβρος πολιορκούνταν από τις ασύμμετρες απειλές που εξαπέλυσε ο Ερντογάν, εμείς υψώσαμε τα στήθια μας στα σύνορα και μαζί  με την αστυνομία και τον στρατό αποτρέψαμε την παραβίαση των συνόρων μας. Όλοι μας εκθείαζαν τότε, ενώ στη συνέχεια λόγω της έλλειψης ένστολου προσωπικού και της μεγάλης συνοριογραμμής, ειδοποιούσαμε και βοηθούσαμε αστυνομικούς και στρατιώτες να συλλαμβάνουν όσους έμπαιναν παράνομα.

Με αυτό το σκεπτικό ενήργησε και ο συντοπίτης μας κτηνοτρόφος, αλλά βρήκε τον μπελά του. Αν τον καταδικάσουν, ας έρθουν όλοι αυτοί από την αστυνομία και τις άλλες Αρχές να μας ζητήσουν να βάλουμε πλάτη, αν επιχειρήσει το ίδιο ο Εερντογάν το επόμενο διάστημα όπως λέγεται. Γιατί να το κάνουμε; Για να βρεθούμε κατηγορούμενοι για ρατσισμό;”. Φυσικά έχουν απόλυτα δίκιο.

7 Σχόλια

 1. Γκουγκούδη Λεμονιά

  ΑΘΩΟΣ Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!!!!!ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ,ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΕΜΟ!!!!!!!

  • πανταζης μαζω

   είναι απεχθές το γεγονός ότι έχει ¨άποψη¨ ένας κοινωνικά αμόρφωτος και απελπισμένος που λόγω του μίσους που τον διακατέχει μιλάει για πόλεμο σε μια κοινωνία που θέλει να εξελίσσεται

 2. Ολος ο Εβρος ή Ολη η Θρακη πρεπει να ξεσηκοθουμε για τους λαθρομεταναστες που ερχονται στην Ελλαδα απο τον Εβρο….

 3. Ανήκει ο κτηνοτρόφος στην εθνοφυλακή; Αν ναι, τότε έχει κάνει το καθήκον του ως εθνοφύλακας. Αν πάλι δεν ανήκει, έχει εκτελέσει το καθήκον του ως Έλληνας που έχει ορκισθεί να προστατεύει και να φυλάσσει πίστη στην πατρίδα. Πιστεύω πως με έναν καλό δικηγόρο όχι μόνο θα αθωωθεί αλλά πιθανόν να έχει κι αξιώσεις έναντι των Τούρκων.

 4. ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΕΔΕΙΞΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ….
  ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ….

 5. Σωστά τα παραπάνω σχόλια, κι επιπλέον: Οι λεγάμενοι βιντεοσκοπούσαν και φωτογράφιζαν επί της γραμμής των συνόρων; (ασφαλώς και είναι αδίκημα, και μάλιστα βαρύτατο) Και δεν τους διώκει η αστυνομία γι αυτό;

  Δεύτερον: Η τοπική κοινωνία θα το καταπιεί αμάσητο και αυτό το συμβάν; Δεν θα βγει να κάνει έστω μια πορεία/διαμαρτυρία; Κατάλαβα. Αμάσητο θα το καταπιεί.

 6. Αντί να σταθούν όλοι οι συντοπίτες στο πλευρό του καί να μην επιτρέψουν στην αστυνομία να τον συλλάβει τον αφήνουν μόνο του καί του εύχονται να έχει καλό δικηγόρο! Οργάνωση μηδέν!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*