Ορεστιάδα: Σε επικίνδυνη κατάσταση ο δρόμος Δίκαια-Σπήλαιο – Καρμανιόλα κάποια σημεία του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ορεστιάδα: Σε επικίνδυνη κατάσταση ο δρόμος Δίκαια-Σπήλαιο – Καρμανιόλα κάποια σημεία του (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε επικίνδυνη κατάσταση βρίσκεται η επαρχιακή οδός που συνδέει τα χωριά Σπήλαιο και Δίκαια στο Τρίγωνο της Ορεστιάδας, ενώ σε κάποια σημεία του ο δρόμος είναι κυριολεκτικά… καρμανιόλα για τους οδηγούς.

Όπως βλέπετε, ο δρόμος που συνδέει το Σπήλαιο με τα Δίκαια έχει… ανοίξει σε κάποια σημεία του, λες και έγινε σεισμός και αν κάποιο αυτοκίνητο πέσει στα κενά αυτά, αν δεν σημειωθεί τροχαίο ατύχημα, σίγουρα θα πάθει σοβαρή ζημιά. Το κενό είναι τόσο μεγάλο, που χωράει άνετα ένα αντρικό χέρι.

Απ’ ότι έχουμε πληροφορηθεί, ο δρόμος Σπήλαιο-Δίκαια ανήκει στην δικαιοδοσία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, οι τεχνικές υπηρεσίες της οποίας που βρίσκονται στην Ορεστιάδα, αν δεν έχουν εντοπίσει τα προβλήματα ή δεν έχουν ενημερωθεί, μετά το σημερινό ρεπορτάζ θα πρέπει να προγραμματίσουν την αποκατάσταση του. Πριν υπάρξει κάποιο σοβαρό ατύχημα και θρηνήσουμε θύματα.

Επίσης, αν και δεν αποτελεί αρμοδιότητα του δήμου Ορεστιάδας, αποκλείεται οι υπηρεσιακοί του παράγοντες αλλά και οι εκλεγμένοι Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί του σύμβουλοι, να μην έχουν διαπιστώσει αυτή την πολύ κακή κατάσταση του οδοστρώματος ή να μην έχουν δεχθεί τις διαμαρτυρίες των κατοίκων. Οπότε θα μπορούσαν και αυτοί να ενημερώσουν την Περιφέρεια ΑΜ-Θ για την αποκατάσταση του συγκεκριμένου σημείου. Πριν να είναι αργά και… τρέχουν όλοι κατόπιν εορτής.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*