Αλεξανδρούπολη ΤΩΡΑ: Ξεκινάει η δίκη του Φεριώτη για ρατσιστική βία στη συμπλοκή με τους Τούρκους

Αλεξανδρούπολη ΤΩΡΑ: Ξεκινάει η δίκη του Φεριώτη για ρατσιστική βία στη συμπλοκή με τους Τούρκους

Δεν έχει ακόμα αρχίσει αυτή την ώρα, 12.30′, στα δικαστήρια της Αλεξανδρούπολης η δίκη του Φεριώτη κτηνοτρόφου που κατηγορείται για ρατσιστική βία επί των Τούρκων που μπήκαν παράνομα στην χώρα μας την περασμένη Δευτέρα και συνεπλάκησαν μαζί του, προκαλώντας του βαριές σωματικές κακώσεις.

Η διαδικασία αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγο, ενώ όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Αλεξανδρούπολης συγκεντρώθηκαν για συμπαράσταση συντοπίτες του κυρίως από τις Φέρες, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Συλλόγου. Αρχικά μπήκαν στον περίβολο και συγκεντρώθηκαν στην είσοδο του κτιρίου, αλλά η αστυνομία τους απομάκρυνε έξω από τον περίβολο, για λόγους ασφαλείας.

Η υπόθεση έχει συγκεντρώσει δικαιολογημένα το έντονο ενδιαφέρον όχι μόνο των συντοπιτών του από τις Φέρες, αλλά και όλων των Εβριτών και πολλών από διάφορα μέρη της Ελλάδας και κανονικά δεν θα έπρεπε να φτάσει στις δικαστικές αίθουσες, ο κτηνοτρόφος αντιμετωπίζει δυστυχώς και κατηγορία με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο. “Παράνομη σωματική βία με ρατσιστικά χαρακτηριστικά” αναφέρει το κατηγορητήριο γι’ αυτόν, εκτός της κατηγορίας για απλή σωματική βλάβη. Κινδυνεύει μάλιστα αν κριθεί ένοχος για ρατσισμό, να τιμωρηθεί για καθέναν από τους 8 Τούρκους, άνδρες, γυναίκες και παιδιά, που μπήκαν παράνομα στο ελληνικό έδαφος ζητώντας πολιτικό άσυλο επειδή κινδυνεύουν από το καθεστώς Ερντογάν και συνεπλάκησαν μαζί του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κατηγορούμενος με τον αντιρατσιστικό νόμο δικάζεται ο κτηνοτρόφος για την συμπλοκή με τους Τούρκους!!!

Σε μια τέτοια περίπτωση φυσικά η ποινή μπορεί να είναι ακόμα και φυλάκιση, την στιγμή που με βάση την ιατροδικαστική έκθεση, ο ίδιος υπέστη βαριές σωματικές βλάβες από τους Τούρκους και μάλιστα ρήξη του τένοντα στο χέρι, που ίσως χρειαστεί και ορθοπεδική επέμβαση. Κι αυτό είναι που έχει εξοργίσει πολλούς, μια και υπήρξε μια… περίεργη ευαισθησία σε κεντρικό επίπεδο από την αστυνομία, προερχόμενη από το ίδιο το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, που αποδέχθηκε τον… εκβιασμό των Τούρκων (μήπως και των γνωστών ΜΚΟ), πως αν δεν συλληφθεί και διωχθεί ο κτηνοτρόφος, θα δώσουν στη δημοσιότητα ΒΙΝΤΕΟ από τη συμπλοκή.

Αλεξανδρούπολη: Δικάζεται σήμερα ο Φεριώτης κτηνοτρόφος, για ρατσιστική βία στη συμπλοκή με τους Τούρκους