Εμπιστευθήκατε το Evros-news.gr για την ενημέρωση σας ΚΑΙ στις τελευταίες εξελίξεις, “εκτοξεύοντας” μας. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Εμπιστευθήκατε το Evros-news.gr για την ενημέρωση σας ΚΑΙ στις τελευταίες εξελίξεις, “εκτοξεύοντας” μας. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Οι καταιγιστικές εξελίξεις που σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή μας, με τις συνεχείς… ύποπτες πυρκαγιές που πολλοί θεωρούν εμπρησμούς, αλλά και την συμπλοκή του Φεριώτη κτηνοτρόφου με τους Τούρκους που μπήκαν παράνομα στην χώρα μας και την δίκη που ακολούθησε, εκτόξευσαν το ειδησεογραφικό ενδιαφέρον των συντοπιτών μας.

Μαζί με αυτό όμως, “εκτόξευσαν” και το Evros-news.gr για μια ακόμη φορά, αφού όλοι εσείς ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΤΕ και πάλι για την ενημέρωση σας. Γι’ αυτό και πολλοστή φορά ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ, γιατί επιλέξατε να παρακολουθείτε τις δραματικές εξελίξεις μέσα από την ιστοσελίδα που έχετε αναγάγει τα τελευταία χρόνια στην ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΝΗΘΕΙΑ.

Το Evros-news.gr παρουσίασε όλες τις πλευρές, έστω και αν δεν είχε πρόσβαση σε κάποιες από αυτές, με δική τους πάντως επιλογή. Τους ισχυρισμούς των Τούρκων, τα ΒΙΝΤΕΟ τους, τις δηλώσεις του Εβρίτη δικηγόρου τους ότι είναι ευγνώμονες για την απόφαση του δικαστηρίου (αυτό έλειπε να έχουν και παράπονα), αλλά και τις απόψεις ατόμων όπως ο ανεξάρτητος σύμβουλος Αλεξανδρούπολης Παύλος Γεωργιάδης, που βλέπουν τον… ίσκιο τους και νομίσουν ότι… ψήλωσαν αυτοδιοικητικά και μπορούν να βρίζουν όσους διαφωνούν μαζί του και έχουν αντίθετη άποψη. Την συντριπτική πλειοψηφία των Εβριτών δηλαδή.

Όμως για μια ακόμα φορά αυτό εδώ το σάιτ… δεν κρύφτηκε. Κάλυψε ειδησεογραφικά τα γεγονότα, αλλά δεν φοβήθηκε να πάρει θέση και μάλιστα ΞΕΚΑΘΑΡΗ, σε όσα συμβαίνουν. Κυρίως στο θέμα του 30χρονου κτηνοτρόφου από τις Φέρες, τον οποίο δυστυχώς το δικαστήριο καταδίκασε σε 26 μήνες φυλάκιση με αναστολή, χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό. Ένα νέο παιδί, που ακόμα και αν λειτούργησε υπερβολικά, μένει στον τόπο του, δεν επέλεξε να φύγει για την Αλεξανδρούπολη ή πολύ περισσότερο για την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα αναζητώντας μια καλύτερη τύχη και βοσκούσε το κοπάδι των αγελάδων του δίπλα στα σύνορα. Σε αυτόν το νέο άνθρωπο δεν αναγνώρισαν κανένα ελαφρυντικό οι δικαστές, όταν άλλα δικαστήρια το κάνουν ακόμα και σε… δολοφόνους.

Με βάση λοιπόν τα επίσημα στοιχεία από το google analytics, την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου είχαμε:

39.329 “Επισκέψεις”

30.189 Μοναδικούς Χρήστες και

119.312 Προβολές Σελίδας (αναγνώσεις δηλαδή)

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Χθες Σάββατο που υπήρχε ο… απόηχος των γεγονότων, είχαμε:

34.465 “Επισκέψεις”

27.926 Μοναδικούς Χρήστες και

103.562 Προβολές Σελίδας

Ένα τεράστιο ευχαριστώ είναι λίγο για την συγκινητική σας συμπαράσταση. Θα συνεχίσουμε την δουλειά μας, χωρίς να μας πτοούν ή να μας φοβίζουν οι πιέσεις, οι εκβιασμοί και οι απειλές κάθε είδους. Είτε μέσω δικαστικών ενεργειών (εξώδικα, αγωγές, ασφαλιστικά μέτρα, μηνύσεις) που όλο αυτό το διάστημα δεχόμαστε και ως τώρα ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ, είτε μέσω “παραινέσεων” να… συνετιστούμε…

ΚΩΣΤΑΣ ΠΙΤΙΑΚΟΥΔΗΣ