Α.Ε.Διδυμοτείχου: Νέα… τριάρα, με πρόκριση στο Κύπελλο επί του Ατρόμητου Ασπρονερίου

Α.Ε.Διδυμοτείχου: Νέα… τριάρα, με πρόκριση στο Κύπελλο επί του Ατρόμητου Ασπρονερίου

Νέα… τριάρα στον δεύτερο επίσημο φετινό αγώνα της για την Α.Ε.Διδυμοτείχου, αφού μετά την επικράτηση με 3-1 στο Σούπερ Καπ επί της F.C Αλεξανδρούπολης, κέρδισε χθες χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα στο Ασπρονέρι τον τοπικό Ατρόμητο με 3-0 και προκρίθηκε στο Κύπελλο.

Οι παίκτες του Χρήστου Μαυράκη παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, έφτασαν σε μια εύκολη νίκη πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου, απέναντι σε έναν Ατρόμητο ο οποίος είχε σοβαρές ελλείψεις παικτών και παρατάχθηκε με μόλις 15 στην αποστολή του. Στάθηκε ικανοποιητικά στο γήπεδο, τηρουμένων φυσικά των αναλογιών κόντρα σε μια ομάδα Γ’ εθνικής που έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό προετοιμασία. Η ομάδα του Διδυμοτείχου θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τον Ορέστη Ορεστιάδας.

Οι γηπεδούχοι που είχαν αποκλείσει την Οινόη κερδίζοντας εκτός έδρας με 3-1, έδειξαν στο χθεσινό ματς κάποια  καλά στοιχεία όσο είχαν δυνάμεις, αλλά στη συνέχεια ήταν δύσκολο να ακολουθήσουν τον ρυθμό της Α.Ε.Δ που σαφώς είναι πολύ πιο έτοιμη και μάλιστα μετέχει σε ένα ανώτερο πρωτάθλημα, αυτό της Γ’ εθνικής. 

Δύο από τα γκολ πέτυχε ο Παπούδης και ένα ο Ιντζές στα 19’,69’,74’ της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις:
ΑΕΔ (Μαυρακης): Πουρζιτίδης, Τζουμακίδης, Θάνος, Γκιντίδης, Παντελίδης, Κούπας, Ιντζές, Βαρσαμίδης, Παπούδης, Σαραντίδης, Γιαννόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι: Μυσιούδης,Τσομπανούδης, Καρασμανάκης, Αλεξακίδης, Μόμας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΣΠΡΟΝΕΡΙΟΥ: Γαλλής, Παρασχούδης Γ. (Τσακανίκας), Πουρζιτίδης (Κουρτελάκης), Πετρόπουλος, Φούφας, Παρασχούδης Β. (Μελετούδης), Φοτσιτζούδης, Πεχλιβανίδης Δ., Λαζαρίδης, Μίνης, Κυρούδης.

Η δεύτερη φάση του Κυπέλλου στην ΕΠΣ Έβρου ολοκληρώθηκε με τα εξής αποτελέσματα: 

Στο Βόρειο όμιλο η ΠΑΕ Ριζίων επικράτησε με 4-1 απέναντι στη Δόξα Ελληνοχωρίου, στη Νέα Βύσσα ο φιλοξενούμενος Ακρίτας Ορμενίου κέρδισε τον γηπεδούχο Ακρίτα με 3-1 και τέλος στην Ορεστιάδα ο Ορέστης νίκησε με 1-0 τον ΑΟ Νεοχωρίου.

Στο Νότιο όμιλο ο Ιπποκράτης νίκησε στην Παλαγία  τον Ποντιακό με 2-1 και η Αθλητική Ένωση Κορνοφωλιάς-Λυκόφης νίκησε εντός έδρας στα πέναλτι με 5-4 τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, αφού ο κανονικός αγώνας και η παράταση έληξαν 1-1.