Λαθρομετανάστες πέρασαν πριν λίγο τον ποταμό Έβρο στον Δίλοφο Τριγώνου και… λιάζονται

Λαθρομετανάστες πέρασαν πριν λίγο τον ποταμό Έβρο στον Δίλοφο Τριγώνου και… λιάζονται

Ένα περιστατικό που είναι καθημερινό, αλλά τον τελευταίο καιρό το βλέπουμε όλο και πιο συχνά στο νομό Έβρου, δημοσιοποίησε πριν από λίγο στην σελίδα “ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΑΣ” ο φίλος Σάκης Τσομπανίδης.

Τρεις λαθρομετανάστες πέρασαν μέσω του ποταμού Έβρου στο χωριό Δίλοφος του Τριγώνου, στο οποίο ο Σάκης είναι ένας από τους ελάχιστους κατοίκους και… λιάζονται (που έλεγε και η Τασία Χριστοδουλοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ). Οι ίδιοι υποστήριξαν ότι είναι Σύριοι και του ζήτησαν να ειδοποιήσει την αστυνομία για να παραδοθούν. Όπως έγραψε μάλιστα:

“Σύριοι μόλις πέρασαν τα ποτάμι στο Δίλοφο Τριγώνου!
Βέβαια δεν τους συνέλαβα, μόνοι τους ζήτησαν να καλέσω την αστυνομία!”

Καλά έκανε φυσικά και ο ίδιος δεν ασχολήθηκε. Να βρει στα καλά καθούμενα τον μπελά του και να τον τρέχουν κατηγορούμενο στα δικαστήρια για ρατσιστική βία και να τιμωρθεί με κάμποσους μήνες φυλάκιση. Άλλωστε το… μήνυμα της πρόσφατης απόφασης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αλεξανδρούπολης που καταδίκασε τον Φεριώτη κτηνοτρόφο σε 26 μήνες φυλάκιση, αυτό ήταν: Αφήστε τους λαθρομετανάστες να εισβάλλουν ανεξέλεγκτοι στο ελληνικό έδαφος, γιατί αλλιώς θα βρείτε τον μπελά σας.