Ορεστιάδα: “Πετάχτηκαν” μπροστά του λαθρομετανάστες, που τους έστειλαν… ημίγυμνους οι Βούλγαροι

Ορεστιάδα: “Πετάχτηκαν” μπροστά του λαθρομετανάστες, που τους έστειλαν… ημίγυμνους οι Βούλγαροι

Τα έχασε γύρω στις 9 το πρωί (8.50′ για την ακρίβεια) ένας κάτοικος της περιοχής του Τριγώνου Ορεστιάδας, όταν ξαφνικά μετά των χωριών Ορμένιο και Φτελιά, “πετάχτηκαν” μπροστά του ενώ πήγαινε με το αυτοκίνητο, περίπου 30… ημίγυμνοι λαθρομετανάστες.

Αφού τους προσπέρασε, σταμάτησε λίγα μέτρα πιο κάτω και ειδοποίησε την αστυνομία να τους μαζέψει και όπως φαίνεται στην φωτογραφία, οι αστυνομικοί τους συγκέντρωσαν στην αρχή του χωριού Φτελιά, προκειμένου στη συνέχεια να ακολουθηθεί η συνηθισμένη διαδικασία.

Όπως έγινε γνωστό, τους συγκεκριμένους λαθρομετανάστες, 27 στον αριθμό συνολικά, τους είδαν να κυκλοφορούν στην περιοχή και άλλοι κάτοικοι και όπως υποστηρίζουν, οι Βούλγαροι είναι αυτοί που τους έστειλαν στην Ελλάδα απ’ τα σύνορα, αφού πρώτα τους ξεγύμνωσαν. Το συνηθίζουν άλλωστε να συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο οι… γείτονες μας, σε όσους επιλέγουν να περνούν από την Τουρκία προς την Βουλγαρία. Κι αυτό επειδή έχει μαθευτεί, προτιμούν να έρθουν προς την Ελλάδα και έτσι είναι πολύ μικρές, έως ανύπαρκτες, οι ροές προς την Βουλγαρία, σε αντίθεση με την χώρα μας.