ΒΙΝΤΕΟ: Σάρωσε στον “Τροχό της Τύχης” ο Εβρίτης, συγχωριανός του Πέτρου Πολυχρονίδη απ’ τη Ν.Βύσσα!!!

ΒΙΝΤΕΟ: Σάρωσε στον “Τροχό της Τύχης” ο Εβρίτης, συγχωριανός του Πέτρου Πολυχρονίδη απ’ τη Ν.Βύσσα!!!

Σάρωσε το χθεσινό επεισόδιο (Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου) του “Τροχού της Τύχης” ο Εβρίτης Σάκης Χατζησταντσίδης, που μένει στην Αλεξανδρούπολη αλλά κατάγεται από τη Νέα Βύσσα Ορεστιάδας, είναι δηλαδή συγχωριανός του τηλεπαρουσιαστή Πέτρου Πολυχρονίδη.

Οι δυο τους δεν γνωρίζονταν, αφού ο μεν Πολυχρονίδης μεγάλωσε και ζει στην Αθήνα, ο δε συντοπίτης μας που είναι και προπονητής ακαδημιών ποδοσφαίρου στην Αλεξανδρούπολη (και γαμπρός στο Παλιούρι Διδυμοτείχου), δεν είχε τύχει να συναντηθούν στο χωριό. Κατάφερε και κέρδισε το τηλεπαιχνίδι και έφυγε από αυτό έχοντας στην τσέπη 7.890 ευρώ, αν και δεν στάθηκε περισσότερο τυχερός να κερδίσει το αυτοκίνητο που δίνεται δώρο.

Φαίνεται ότι του έφεραν γούρι το… κεφάλι σκόρδα (το προϊόν σήμα κατατεθέν της Νέας Βύσσας) που πήγε ως δώρο στον συγχωριανό του παρουσιαστή του πιο πετυχημένου παιχνιδιού της τηλεόρασης. Όταν αρχικά είπε ότι μένει στην Αλεξανδρούπολη, αλλά κυρίως ότι κατάγεται από τη Νέα Βύσσα, όπως καταλαβαίνετε έγινε χαμός στο στούντιο, αφού ο Πέτρος με τον αυθορμητισμό αλλά και την αγάπη που τον διακρίνει για τον τόπο καταγωγής του, τα… έκανε κόλαση.

Διαφήμισε το χωριό, τον Έβρο και φυσικά τα σκόρδα και γενικά στο χθεσινό επεισόδιο ο τόπος μας κυριάρχησε. Αν και ο Σάκης δεν ξεκίνησε καλά το τηλεπαιχνίδι του STAR, χάνοντας το πολύ μεγάλο ποσό που είχε εξασφαλίσει αρχικά επειδή δεν βρήκε τις λέξεις, στη συνέχεια κυριάρχησε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ “ΤΡΟΧΟΥ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ”

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*