Μέτιος: Παρουσίασε το σχέδιο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ στην Διακομματική Επιτροπή για την Θράκη

Μέτιος: Παρουσίασε το σχέδιο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ στην Διακομματική Επιτροπή για την Θράκη

Μετά από πρόσκληση της Προέδρου της Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής για τη Θράκη Ντόρας Μπακογιάννη, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Χρήστος Μέτιος παρουσίασε σήμερα στην Βουλή το σχέδιο της διοίκησής του για την ανάπτυξη της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

Ο κ.Μέτιος αναφέρθηκε σύμφωνα με πληροφορίες σε έξι άξονες παρεμβάσεων, έργων και δράσεων που υπάρχουν ήδη συγκεκριμένα προγράμματα, μελέτες και προτάσεις και έδωσε έμφαση σε όλα όσα διεκδικεί η περιφερειακή του αρχή από την κεντρική διοίκηση για τους πολίτες όλης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Μάλιστα στο τέλος της παρουσίασης του δέχθηκε τα συγχαρητήρια τόσο της Προέδρου της Διακομματικής Επιτροπής Ντόρας Μπακογιάννη, όσο και του εκπροσώπου του ΚΙΝ.ΑΛ Ανδρέα Λοβέρδου, ακόμα και του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Κατρούγκαλου. Επίσης, ο βουλευτής Έβρου της Ν.Δ Χρήστος Δερμεντζόπουλος αφού επίσης τον συνεχάρη για την ολοκληρωμένη και εμπεριστατωμένη παρουσίαση, επεσήμανε ότι η Διακομματική θα πρέπει να στηρίξει με εισηγήσεις προς την Κυβέρνηση να τα χρηματοδοτήσει και να υλοποιηθούν, όσα ο κ.Μέτιος ανέλυσε.