Προσλήψεις 800 νέων Συνοριοφυλάκων στον Έβρο εξήγγειλε πριν λίγο στις Φέρες ο Μ.Χρυσοχοίδης

Προσλήψεις 800 νέων Συνοριοφυλάκων στον Έβρο εξήγγειλε πριν λίγο στις Φέρες ο Μ.Χρυσοχοίδης

Την πρόσληψη 800 νέων Συνοριοφυλάκων στον Έβρο εξήγγειλε πριν από λίγο στις Φέρες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης, ο οποίος πραγματοποιεί ξαφνικά επίσκεψη στο νομό.

Την συγκεκριμένη εξέλιξη χαιρέτισε μάλιστα ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, γράφοντας στην προσωπική του σελίδα ότι:

Χαιρετίζουμε την εξαγγελία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη – πριν απο λίγο στις Φέρες – για προσλήψεις 800 νέων Συνοριοφυλάκων στον Έβρο, μέσα στους επόμενους μήνες. Η πρόσληψη επιπλέον των 400 νέων Συνοριοφυλάκων στον Έβρο, αποτελούσε πάγιο αίτημα μας και ευχαριστούμε τον υπουργό”.

Η παρουσία του κ.Χρυσοχοίδη, ο οποίος συνοδεύεται από τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη στην επίσκεψη του στις Φέρες αλλά και τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ.Πέτροβιτς, έχει σχέση με τον φράχτη που θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες να κατασκευάζεται στο νότιο τμήμα του νομού Έβρου και συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή των Φερών. Αναμένεται μάλιστα να επισκεφθεί την περιοχή όπου έχουν προγραμματιστεί να γίνουν τα 27 χιλιόμετρα του νέου φράχτη, όχι συνεχόμενα αλλά διακεκομμένα και σε σημεία που είναι χερσαία τα σύνορα με την Τουρκία, αλλά και σε μέρη όπου υπάρχει ο ποταμός Έβρος αλλά είναι εύκολο για οποιονδήποτε να περάσει.

Είναι άγνωστο αν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισκεφθεί και τον βόρειο Έβρο. Θα έχει πάντως  συνάντηση με τους αγρότες και κτηνοτρόφους των Φερών, ώστε να ακούσει τα απόλυτα δικαιολογημένα παράπονα τους για τα πρόσφατα γεγονότα, με την καταδικαστική απόφαση 26 μηνών με αναστολή στον συντοπίτη τους 30χρονο κτηνοτρόφο, για την συμπλοκή με τους 8 Τούρκους που μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*