Φέρες: ΣΟΚ από τραγικό θάνατο αγρότη, που τον καταπλάκωσε καρότσα του φορτηγού του

Φέρες: ΣΟΚ από τραγικό θάνατο αγρότη, που τον καταπλάκωσε καρότσα του φορτηγού του

Σοκ στις Φέρες από τον τραγικό θάνατο που βρήκε πριν από λίγες ώρες ένας 72χρονος αγρότης, όταν τον καταπλάκωσε η σηκωμένη καρότσα του φορτηγού του, το οποίο προσπαθούσε να επισκευάσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, ο συγκεκριμένος πολύ αγαπητός και δραστήριος αγρότης στο επάγγελμα, πραγματοποιούσε διάφορες εργασίες στο συγκεκριμένο φορτηγό, σε ένα οικόπεδο όπου το είχε μαζί με διάφορα ακόμα αγροτικά μηχανήματα. Μαζί του ήταν και ένας εργάτης, όταν ξαφνικά η καρότσα του φορτηγού που την είχε σηκώσει και από κάτω έκανε κάποιες εργασίες, έπεσε και τον καταπλάκωσε.

Δυστυχώς ο θάνατος του ήταν ακαριαίος, αφού παρά τις προσπάθειες του εργάτη αλλά και του γιου του που έφτασε σε δυο λεπτά το πολύ μια και βρισκόταν εκεί κοντά, ο άτυχος Φεριώτης έχασε την ζωή του. Αν και πολύ γρήγορα με ειδικό γερανό σήκωσαν την καρότσα, τόσο οι ίδιοι όσο και το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο, απλά διαπίστωσαν ότι ο αγρότης ήταν νεκρός.

Μεταφέρθηκε στο Νοσκομείο για να γίνει νεκροψία-νεκροτομή, ενώ η είδηση του θανάτου συγκλόνισε τους πάντες στις Φέρες και πάρα πολλοί έφτασαν στο σημείο, μια και όπως είπαμε ήταν από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς συμπολίτες τους.