Αλεξανδρούπολη: Ανοίγει απόψε η οδός Κύπρου για αυτοκίνητα – Η προεκλογική δέσμευση του δημάρχου Γ.Ζαμπούκη γίνεται πράξη

Αλεξανδρούπολη: Ανοίγει απόψε η οδός Κύπρου για αυτοκίνητα – Η προεκλογική δέσμευση του δημάρχου Γ.Ζαμπούκη γίνεται πράξη

Μια από τις βασικές προεκλογικές δεσμεύσεις της δημοτικής αρχής του Γιάννη Ζαμπούκη γίνεται απόψε πράξη. Η οδός Κύπρου δίνεται και πάλι στην κυκλοφορία για τα οχήματα, αφού τίθεται σε ισχύ από τις 12 τα μεσάνυχτα το ειδικό καθεστώς κίνησης οχημάτων και προσπέλασης σε αυτήν.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου Αλεξανδρούπολης:

“Από απόψε στις 12 μεσάνυχτα τίθεται σε εφαρμογή η υπ. αριθμ. 67/2020 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αλεξανδρούπολης, σύμφωνα με την οποία ισχύει για την οδό Κύπρου ειδικό καθεστώς κίνησης οχημάτων προσπέλασης (κίνηση με φορά από Λ. Δημοκρατίας έως την οδό Β. Αλεξάνδρου).

Η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται με όρους ασφαλείας που προβλέπονται για τους λοιπούς πεζοδρόμους στον Κανονισμό, ήτοι η ταχύτητα κίνησης δε θα υπερβαίνει την ταχύτητα κίνησης των πεζών, οι οποίοι έχουν προτεραιότητα σε κάθε περίπτωση”.

Να θυμίσουμε ότι η πεζοδρόμηση της οδού Κύπρου από την προηγούμενη δημοτική αρχή είχε ξεσηκώσει πάρα πολλές αντιδράσεις και υπήρχαν τεράστιες διαφωνίες όχι μόνο από την πλειοψηφία των απλών πολιτών, αλλά και θεσμικούς εκπροσώπους της περιοχής. Όμως ο τέως δήμαρχος, με την αλαζονεία και την εγωιστική στάση που τον διακρίνει, προχώρησε στο κλείσιμο της για τα αυτοκίνητα. Ο κ.Ζαμπούκης είχε δεσμευθεί στους πολίτες ότι θα επαναφέρει την οδό Κύπρου σε καθεστώς κυκλοφορίας οχημάτων. Ήταν μάλιστα και αυτός ένας από τους λόγους που τον ψήφισε ο κόσμος, στέλνοντας στην αντιπολίτευση τον κ.Λαμπάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αλεξανδρούπολη: Στην κυκλοφορία για οχήματα δίνεται άμεσα η οδός Κύπρου – Το αποφάσισε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Ένα σχόλιο

  1. Εμπρός Ολοταχώς Οπισθεν, ( εοο, εοο, εοο τριακόσια χιλιαρικα εοο, εοο εοο…) κρίμα, κρίμα, κρίμα,, κ.Πιτακούδη η νέα δημοτική αρχή με νέους ανθρώπους, πίστευα ότι είχαν όραμα, αλλα δυστυχώς με απογοήτευσαν. Οι δημοτικοί άρχοντες με ανοικτά μυαλά και μάτια μετατρέπουν δρόμους σε πεζοδρόμους, δεν γυρίζουν την πλάτη στη θάλλασα, φτιάχνουν πάρκα… – βγάζουν το αυτοκίνητο απο την καθημερινότητα μας -.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*