ΒΙΝΤΕΟ: Ο πολίτης των Φερών που τους… ξέφυγε και είπε αλήθειες εκθέτοντας τους όλους

ΒΙΝΤΕΟ: Ο πολίτης των Φερών που τους… ξέφυγε και είπε αλήθειες εκθέτοντας τους όλους

Αφού η δημοτική αρχή Αλεξανδρούπολης του Γιάννη Ζαμπούκη τους έδωσε… πάσα με τις αψυχολόγητες κινήσεις της και τους χειρισμούς στο θέμα των Φερών, σιγά που θα άφηναν την ευκαιρία να μην το αξιοποιήσουν επικοινωνιακά όλο αυτό κάποιοι.

Έτσι, μετά το επικοινωνιακό σόου του μεσημεριού, προεξάρχοντος του τέως Αντιδήμαρχου Φερών και Πρωτογενούς Τομέα Νίκου Γκότση, που επί ημερών του (και της δημοτικής αρχής Λαμπάκη) έφυγαν όχι δυο-τρία γραφεία αλλά απολύτως χρήσιμα οχήματα και υπηρεσίες και το κατέβασμα των επίπλων απ’ το φορτηγάκι, το βράδυ είχαμε ζωντανή σύνδεση από την ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση. Σιγά που θα άφηνε άλλωστε την ευκαιρία ο Διευθυντής της Αντώνης Τελόπουλος να μην το “φουντώσει” ακόμα περισσότερο το θέμα.

Απ’ ευθείας λοιπόν από τις Φέρες και μπροστά στο κτίριο του πρώην Δημαρχείου Φερών, που σύμφωνα με όσα έλεγε χθες το μεσημέρι κάνοντας live με το κινητό του μέσω facebook ο κ.Γκότσης κάποτε επί των ημερών του επικρατούσε… δημοκρατία και γι’ αυτό άλλωστε τόσο ο ίδιος όσο και ο τέως δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης άκουγαν και αποδέχονταν τη γνώμη των Φεριωτών, για το σφαγείο για παράδειγμα), άρχισαν τις… αγωνιστικές δηλώσεις οι εκλεγμένοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι. Νίκος Γκότσης, Γιάννης Καρυπίδης (μας… ζάλισε αφού κουνιόταν δεξιά-αριστερά σαν εκκρεμές ο νυν επικεφαλής της ΑΝΑΣΑ που θα μας κάνει να… αναπολήσουμε τον Παυλάρα Μιχαηλίδη μάλλον), Δουνάκης (όχι που θα έλειπε ο Κώστας αφού ο Ζαμπούκης αρνήθηκε να τον κάνει Αντιδήμαρχο), Χρήστος  Βαρσαμάκης (τα μπέρδεψε λίγο και άρχισε τη γνωστή ρητορική του ΚΚΕ, μόνο οι Αμερικανοί, το ΝΑΤΟ και η Ε.Ε δεν είπε πως φταίνε για τα έπιπλα), ξαφνικά ¨ανακάλυψαν” ότι οι Φέρες υποβαθμίζονται τώρα.

Ακολούθησαν κάποιοι σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας, μόνο που εκεί ξαφνικά “πετάχτηκε” ένας απλός πολίτης των Φερών, ο οποίος παρακολουθούσε τους προλαλήσαντες και ζήτησε να μιλήσει ως απλός δημότης της πόλης. Αυτός τους το… χάλασε, αφού είπε τα πράγματα με το όνομα τους. Πως η υποβάθμιση των Φερών άρχισε από το 2010 που ενώθηκε ως δήμος με την Αλεξανδρούπολη. Με υφυπουργό Εσωτερικών και “Καλλικράτη” μάλιστα έναν Φεριώτη, τον πρώην δήμαρχο της πόλης Γιώργο Ντόλιο. Αυτός ο πολύ ήρεμος άνθρωπος λοιπόν, μιλώντας επί της ουσίας, εξέθεσε όσους μίλησαν προηγουμένως λέγοντας ότι εδώ και 10 χρόνια ήταν απόντες και “εξαφανισμένοι” όταν υποβαθμίζονταν συνεχώς η περιοχή, δεν έκαναν τίποτα για να αποτρέπουν την πορεία και τώρα παριστάνουν τους αγωνιστές και κηρύσσουν ανένδοτο για… μερικά έπιπλα.

Κι επειδή όσα έλεγε δεν ήταν στο… κλίμα που είχε καλλιεργηθεί, φρόντισε από το στούντιο η Χριστίνα Κουματζίδου να διακόψει την συνέντευξη του, με πρόσχημα ότι τελείωσε ο χρόνος. Βρέθηκε βέβαια χρόνος στη συνέχεια να μιλήσει και άλλος, αφού στο μεταξύ… έφυγε από το πλάνο ο “ενοχλητικός” που μιλούσε χωρίς την υποκρισία των προηγούμενων

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης. Είναι… απολαυστικό

Αφήστε το σχόλιό σας