Ο Εβρίτης Παναγιώτης Θεοδώρου “Model of the year 2020” στον Πανελλήνιο διαγωνισμό ομορφιάς

Ο Εβρίτης Παναγιώτης Θεοδώρου “Model of the year 2020” στον Πανελλήνιο διαγωνισμό ομορφιάς

Ένας Εβρίτης, ο 26χρονος Παναγιώτης Θεοδώρου με καταγωγή από το χωριό Ελιά Τριγώνου Ορεστιάδας, κατέκτησε τον τίτλο “Model of the year 2020” στον Πανελλήνιο διαγωνισμό ομορφιάς που διεξήχθη στην Αθήνα και θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στους αντίστοιχους διαγωνισμούς του εξωτερικού.

Ο νεαρός συντοπίτης μας με την εντυπωσιακή εμφάνιση, είναι Μηχανολόγος-Μηχανικός του ΕΜΠ και στον κορυφαίο διαγωνισμό ομορφιάς της χώρας μας, τα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS 2020 που γιόρτασε φέτος τα 10 χρόνια ζωής του κατάφερε να κατέκτησε την κορυφή στην κατηγορία του και θα πάρει μέρος στις κορυφαίες διεθνείς σκηνές ομορφιάς ανά την Υφήλιο.

Την λαμπερή βραδιά παρουσίασαν ο πρόεδρος του διαγωνισμού, Γιώργος Κούβαρης και η εκθαμβωτική ηθοποιός Νικολέτα Καρρά. Μαζί τους στον σχολιασμό και τις μουσικές επιλογές η μοναδική Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από την ηθοποιό Σόφη Ζαννίνου, την ηθοποιό Κατερίνα Τσαβάλου, τη σχεδιάστρια Ρούχων Lila Nova, τη σχεδιάστρια κοσμημάτων Λίνα Τουπεκτσή, τον επιχειρηματία Σάββα Εφραιμίδη, τον γυμναστή και σύμβουλο διατροφής Σπύρο Τσουτσάνη, τον 2nd Runner Up Mr Tourism World 2019 Jeremy Lensink, τον ηθοποιό Στέλιο Κρητικό, την τραγουδίστρια Τερέζα, τον σκηνοθέτη Μεγακλή Βιντιάδη, τη Star GS Hellas 2018 Θεοδώρα Μοσχούρη, την Miss Hellas 1987 Έλενα Μόσκιου, την λαικοδημοτική τραγουδίστρια Ελίνα Γεωργαντά, την πρόεδρο Mr Tourism World Czarina Elizabeth De Britannia, τον σχεδιαστή μόδας Δημήτρη Στρέπκο, τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Καλέργη, τον Εκδότη Κυριάκο Κερανόπουλο και τον σεναριογράφο/σκηνοθέτη Γιώργο Φειδά.

Τα αποτελέσματα στους Άνδρες:

MR GS HELLAS 2020- Σπύρος Νικολαϊδης

MR YOUNG GS HELLAS 2020- Νίκος Ζήνωνος

2ND MR GS HELLAS 2020- Παναγιώτης Βλάχος

MR ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ GS HELLAS 2020- Χρήστος Μαρκόπουλος

MODEL OF THE YEAR GS HELLAS 2020-Παναγιώτης Θεοδώρου

MR BODY GS HELLAS 2020- Γιάννης  Γκουράι

HANDSOME AMBASSADOR GS HELLAS 2020-  Δημήτρης Μίσκος

MR PHOTOMODEL GS HELLAS 2020- Δημήτρης Καλαντζής