Μπακογιάννη: Έρχονται στον Έβρο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Αρχηγός ΓΕΕΘΑ να ενημερώσουν για Προβατώνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπακογιάννη: Έρχονται στον Έβρο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Αρχηγός ΓΕΕΘΑ να ενημερώσουν για Προβατώνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Την ενημέρωση ότι μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα έρθουν στον Έβρο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος, προκειμένου να ενημερώσουν από κοντά και επίσημα τους κατοίκους για όσα θα γίνουν στην 7η Ταξιαρχία Προβατώνα, έκανε η Ντόρα Μπακογιάννη στους συγκεντρωμένους από το Τυχερό.

Φτάνοντας στο Επιμελητήριο Έβρου, η Πρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής Ανάπτυξης της Θράκης, είδε τους κατοίκους που με μαύρες και ελληνικές σημαίες είχαν συγκεντρωθεί και διαμαρτύρονταν για το ενδεχόμενο να αποδυμανωθεί η παρουσία της 7ης Ταξιαρχίας στο στρατόπεδο “ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ” στον Προβατώνα Σουφλίου και ενδεχόμενο κλείσιμο του σιγά-σιγά. Τους διαβεβαίωσε ότι η Κυβέρνηση όχι μόνο δεν θα αποδυναμώσει αλλά αντίθετα θα ενισχύσει τις ένοπλες δυνάμεις που βρίσκονται στον Έβρο.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Σουφλίου Δημήτρης Δαρούσης που είναι από το Τυχερό και μαζί με τον δήμαρχο Παναγιώτη Καλακίκο άκουγαν την κ.Μπακογιάννη παρουσία και τυ κόσμου, της τόνισε ότι πάρα πολλοί λόγοι επιβάλλουν να μην υπάρξει καμιά μεταβολή στην συγκεκριμένη Ταξιαρχία και το στρατόπεδο Προβατώνα. Τα υπόλοιπα τέθηκαν και συζητήθηκαν στην συνάντηση που έγινε με αντιπροσωπεία της Οργανωτικής Επιτροπής αγώνα, αργότερα στο Επιμελητήριο.

Gepostet von Konstantinos Tsiaousis am Freitag, 25. September 2020