Τ.Ιμάμογλου: “Η παράταξη Τοψίδη είναι καράβι που μπάζει νερά. Πολλοί διαφωνούν μαζί του και ετοιμάζονται””

Τ.Ιμάμογλου: “Η παράταξη Τοψίδη είναι καράβι που μπάζει νερά. Πολλοί διαφωνούν μαζί του και ετοιμάζονται””

-Όλοι οι σύμβουλοι δημιουργούν σανίδες σωτηρίας, γιατί έχουν αμφιβολίες για την στρατηγική του

-Μου έλεγε ότι επένδυσα πάνω μου. Τι είμαστε; Άλογα του ιπποδρόμου για να επενδύσει πάνω μας

Απάντηση στην ανακοίνωση του Χριστόδουλου Τοψίδη και της “Περιφερειακής Σύνθεσης” και όσα του καταλογίζουν, έδωσε ο ανεξάρτητος πλέον περιφερειακός σύμβουλος Ροδόπης και νέος Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικών Πολιτικών Α ΜΘ Τζιχάν Ιμάμογλου

Μιλώντας στο “ράδιο Χρόνος 87.5” και τον δημοσιογράφο Δήμο Μπακιρτζάκη, ο δικηγόρος στο επάγγελμα και πρώην Αντιδήμαρχος δήμου Κομοτηνής κ.Ιμάμογλου, προέβλεψε ότι η δική του αποχώρηση θα προκαλέσει ντόμινο πολιτικών εξελίξεων στην “Περιφερειακή Σύνθεση”. Παράλληλα αποκάλυψε ότι όλοι σχεδόν οι σύμβουλοι έχουν αμφιβολίες και διαφωνίες με την αντιπολιτευτική τακτική του επικεφαλής Χριστόδουλου Τοψίδη και επειδή βλέπουν ότι το… καράβι μπάζει νερά, αναζητούν σανίδες σωτηρίας.

“Η παράταξη της “Περιφερειακής Σύνθεσης” θα ομολογήσω ότι απαρτίζεται από πολύ αξιόλογα άτομα, τα οποία ωστόσο μένουν υπό την σκιά του επικεφαλής και των προσωπικών φιλοδοξιών του. Αυτή την στιγμή η “Περιφερειακή Σύνθεση” είναι ένα καράβι που μπάζει νερά. Το ξέρει ο πλοίαρχος, το ξέρουν οι καραβοκυραίοι, ωστόσο εγώ είχα το σθένος να πηδήξω πρώτος από το πλοίο και σε πολύ βαθιά νερά όπως αποδεικνύεται.

Κι επειδή στο δελτίο Τύπου του κυρίου Χριστόδουλου Τοψίδη ξεκίνησε με αλληγορίες και έλεγε πριν αλέκτωρ και λοιπά, του λέω λοιπόν και εγώ ότι ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω. Όλοι οι σύμβουλοι του έχουν αμφιβολίες για την στρατηγική του και όλοι ήδη  δημιουργούν σανίδες σωτηρίας από αυτό το πλοίο”.

-Δηλαδή λέτε ότι υπάρχουν και άλλοι που θέλουν να φύγουν από τον Χριστόδουλο Τοψίδη;

Θα δείτε ότι η αποχώρηση μου από την Περιφερειακή Σύνθεση θα δημιουργήσει άμεσα ένα ντόμινο πολιτικών εξελίξεων. 

Ξεπουλήθηκα λέει για έναν μισθό Αντιπεριφερειάρχη. Η τοπική μας κοινωνία γνωρίζει πολύ καλά, ότι τυγχάνω επιστήμονας με μεταπτυχιακά στην εγκληματολογία, ποινικολογία και ασκώ μάχιμη δικηγορία 13 χρόνια. Ξέρω πως να βγάλω χρήματα. Δεν χρειάζομαι αυτό τον μισθό. Έχω ένα βαρύγδουπο όνομα. Όλοι ξέρουν την πορεία μου, όπως και την πορεία του κυρίου Τοψίδη. Τα περί ηθικής του που ανέφερε, μου προκαλούν γέλωτα. Με συγχωρείτε για τον τόνο της φωνής μου, αλλά εξοργίσθην από το γλωσσολόγιο του.

“Γνωρίζει από επενδύσεις και στοιχήματα και μου έλεγε

ότι επένδυσε πάνω μας. Τί είμαστε άλογα του ιπποδρόμου;”

Στη συνέχεια ο Τζιχάν Ιμάμογλου, αναφέρθηκε και σε μια συνάντηση που είχε με τον κ.Τοψίδη μετά την ανεξαρτητοποίηση του. Τα όσα αναφέρει έχουν ενδιαφέρουν, γιατί φέρνουν στο μυαλό όσων γνωρίζουν από την καλή και την ανάποδη τον επικεφαλής της “Περιφερειακής Σύνθεσης”, ότι τα πάντα γι’ αυτόν είναι… χρήμα ή ΚΑΤΟΥΣΤΑΡΚΑ όπως αποκαλεί τα ευρώ.  Όπως είπε ο πρώην περιφερειακός του σύμβουλος:

“Μου προκαλούν γέλωτα όσα αναφέρει στην ανακοίνωση του, όταν ο ίδιος στη συνάντηση μας μου είπε: Ρε Τζιχάν, τι είναι αυτά που κάνεις; Εγώ επένδυσα πάνω σας. Επενδύσαμε λέει πολλά. Τι είμαστε; Άλογα του ιπποδρόμου που θα επενδύσει πάνω μας κάποιος;

Μπορεί να γνωρίζει ως δεινός επιχειρηματίας τις επενδύσεις, τα στοιχήματα και γενικά όλο αυτό το λεξιλόγιο, ωστόσο όλος αυτός ο αμοραλισμός που επέδειξε με αυτό το δελτίο Τύπου, ο οποίος ήταν προσωπικός αμοραλισμός, δείχνει και την έλλειψη πολιτικής του παιδείας. Και γι’ αυτό τον λόγο ακόμα μία φορά χαίρομαι που διαχώρισα την θέση μου από τις σκέψεις του.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ κ.ΙΜΑΜΟΓΛΟΥ στον Δήμο Μπακιρτζάκη