Διδυμότειχο: Επιστροφή 4.644 ευρώ ζητά από την εταιρεία των συναυλιών Κορκολή ο Χ.Τοκαμάνης

Διδυμότειχο: Επιστροφή 4.644 ευρώ ζητά από την εταιρεία των συναυλιών Κορκολή ο Χ.Τοκαμάνης

Επιστροφή στον δήμο Διδυμοτείχου ποσού 4.644 ευρώ, ζητάει από την εταιρεία που διοργάνωσε μέσα στον Σεπτέμβριο τις δυο συναυλίες με τον κορυφαίο Έλληνα συνθέτη Στέφανο Κορκολή σε Διδυμότειχο και Φέρες, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Χρήστος Τοκαμάνης. 

Το θέμα ανέδειξε χθες με δημοσίευμα το Evros-news.gr, επισημαίνοντας αυτή την οικονομική διαφορά στα χρήματα που έδωσαν οι δήμοι Διδυμοτείχου και Αλεξανδρούπολης στην εταιρεία η οποία διοργάνωσε τις συναυλίες, αφού αυτή εισέπραξε τα ποσά και πλήρωσε τον κ.Κορκολή και τους άλλους καλλιτέχνες, μουσικούς και τεχνικούς που απασχολήθηκαν, από τα χρήματα αυτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Διδυμότειχο: Ο δήμος πλήρωσε συναυλία του Κορκολή 4.650 ευρώ περισσότερα απ’ την Αλεξανδρούπολη – Τι συμβαίνει (έγγραφα)

Η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης “ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” του κ.Τοκαμάνη για το συγκεκριμένο θέμα αναφέρει:

“Αίτημα να επιστραφούν στο Δήμο Διδυμοτείχου, ως αχρεωστήτως καταβληθέντα 4.644 € από την εταιρεία που διοργάνωσε πρόσφατα  δυο συναυλίες σε Φέρες  και Διδυμότειχο,   κατέθεσε με παρέμβαση του ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» κ.Χρήστος Τοκαμάνης.

Ο κ. Τοκαμάνης στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ανέφερε ότι αντιλήφθηκε την αδικία εις βάρος των δημοτών της πόλης του από τις σχετικές αναρτήσεις στη Διαύγεια, αναφέροντας ότι με το ίδιο καλλιτεχνικό σχήμα η   συναυλία κόστισε για μεν την Αλεξανδρούπολη (Φέρες) 3.106 € και για το Διδυμότειχο 7.750 €.

Καταλήγοντας απαίτησε  από τον Δήμαρχο κ. Χατζηγιάννογλου να ζητήσει ως αχρεωστήτως καταβληθείσα την  οικονομική διαφορά που προκύπτει από τα δυο ποσά,   εφόσον οι καλλιτέχνες αλλά και οι παροχές υπηρεσιών των δυο συναυλιών ήταν ίδιες.

Για το συνδυασμό

Ο επικεφαλής

Χρήστος Τοκαμάνης

Να επισημάνουμε πάντως ότι μέχρι τώρα δεν υπήρξε καμιά αντίδραση ή απάντηση από την δημοτική αρχή του Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου για το συγκεκριμένο θέμα, τόσο σε αναφορά που υπήρξε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, όσο και μετά το ρεπορτάζ μας.