ΒΙΝΤΕΟ (από drone): Μεγάλη φωτιά  στη Βιομηχανική Περιοχή Ορεστιάδας – Έφτασε και το ελικόπτερο

ΒΙΝΤΕΟ (από drone): Μεγάλη φωτιά στη Βιομηχανική Περιοχή Ορεστιάδας – Έφτασε και το ελικόπτερο

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και περισσότερο από και μια ώρα στην Βιομηχανική Περιοχή της Ορεστιάδας και οι καπνοί λόγω των νότιων ανέμων έχουν φτάσει στην πόλη. Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας είναι μεγάλη, γιατί λόγω των ανέμων κινδυνεύουν και οι εγκαταστάσεις διαφόρων επιχειρήσεων της περιοχής.

Η φωτιά έφτασε και στα όρια του κλειστού Εργοστασίου Ζάχαρης και καίει κυρίως χορτολιβαδικές εκτάσεις στην περιοχή αυτή, αλλά επειδή υπάρχουν και διάσπαρτες επιχειρήσεις εκφράζονται φόβοι μήπως προκαλέσει καταστροφές.

Μάλιστα οι καπνοί και η μυρωδιά είναι τόσο έντονα μέσα στην πόλη, που οι κάτοικοι κλείνουν πόρτες και παράθυρα γιατί η κατάσταση είναι ανυπόφορη. Μέχρι και στην κεντρική πλατεία Δασσίου, δυσκολεύεται κάποιος να αναπνεύσει.

Ήρθε και ξεκίνησε ρίψεις νερού το Πυροσβεστικό ελικόπτερο

Όπως βλέπετε στα ΒΙΝΤΕΟ του Κώστα Θεοχαρίδη από την περιοχή της φωτιάς, έφτασε και ξεκίνησε να κάνει ρίψεις και το Πυροσβεστικό ελικόπτερο από την Αλεξανδρούπολη. Κι αυτό γιατί λόγω των ανέμων υπάρχει κίνδυνος να φτάσει αν δεν τεθεί υπό έλεγχο και στα πρώτα σπίτια της Ορεστιάδας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*