Γκότσης: Τεράστιο ΣΚΑΝΔΑΛΟ με εκατοντάδες πλαστές(;) υπογραφές του, που εμείς ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ – Σοβαρά ερωτηματικά!!!

Γκότσης: Τεράστιο ΣΚΑΝΔΑΛΟ με εκατοντάδες πλαστές(;) υπογραφές του, που εμείς ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ – Σοβαρά ερωτηματικά!!!

-Εκόνισμα στον Κώστα Πιτιακούδη που ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ όσα, όπως ο ίδιος λέει, γίνονταν πίσω από την πλάτη του

-Προφανώς θα καταθέσει στον Εισαγγελέα και το Πρακτικό παράδοσης των σφραγίδων του

Ένα τεράστιο και πολύ σοβαρό ΣΚΑΝΔΑΛΟ προέκυψε μετά από το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ και ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ δημοσίευμα του Evros-news.gr, στο οποίο φαίνεται από έγγραφο-ντοκουμέντο να θεωρεί το γνήσιο υπογραφής σε δημόσια έγγραφα ως Αντιδήμαρχος Φερών και Πρωτογενούς Τομέα τον Φεβρουάριο του 2020, ενώ έπαψε να κατέχει την θέση από 1η Σεπτεμβρίου 2019, ο Νίκος Γκότσης.

Ο κ.Γκότσης, που σχεδόν αμέσως κατέθεσε μήνυση έχοντας δικηγόρο μάλιστα τον τέως δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη, για την οποία ενημερωθήκαμε και εμείς, γιατί θα κληθεί να καταθέσει και ο υπεύθυνος του σάιτ μας Κώστας Πιτιακούδης, αφού εμείς με το δημοσίευμα μας το ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ, θεωρεί ότι αυτές οι υπογραφές του είναι πλαστές. Μιλάει μάλιστα για “ολόκληρη βιομηχανία πλαστών υπογραφών μου είχε στηθεί πίσω από την πλάτη μου”.

Ήδη πάντως ξεκίνησε από τον Εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης προκαταρκτική εξέταση για το συγκεκριμένο θέμα. Στο πλαίσιο αυτό, όπως τουλάχιστον επισημαίνει ο Νίκος Γκότσης, με Εισαγγελική παραγγελία παρέλαβε από την αρμόδια υπηρεσία… 591 δημόσια έγγραφα που φέρεται ο ίδιος να θεώρησε φέτος, το 2020 που δεν είχε αυτό το δικαίωμα από το νόμο, άρα ήταν ΠΑΡΑΝΟΜΟ κάτι τέτοιο, το γνήσιο υπογραφής αγροτών. Πρόκειται για Συμβάσεις που είχαν συνάψει με εταιρεία που αγοράζει τον Ηλίανθο τον οποίο καλλιεργούν και οι τα συγκεκριμένα έγγραφα κατατίθενται στην Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Θεωρούσε ΠΑΡΑΝΟΜΑ γνήσιο υπογραφής ΦΕΤΟΣ σε δημόσια έγγραφα ως Αντιδήμαρχος Φερών, ο… τέως Ν.Γκότσης!!!

Με βάση λοιπόν όσα υποστηρίζει με την δημόσια ανάρτηση του στο facebook ο κ.Γκότσης, προκύπτουν κάποια συμπεράσματα, αλλά συγχρόνως και πολύ σοβαρά ερωτηματικά, που θα αναζητήσει τις απαντήσεις ο Εισαγγελέας, αλλά θα πρέπει να απαντήσει και ο ίδιος ο τέως Αντιδήμαρχος Φερών και Πρωτογενούς Τομέα.

  • Θα πρέπει κανονικά να ΚΑΝΕΙ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ τον Κώστα Πιτιακούδη και το Evros-news.gr, αφού χάρη στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ και ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ δημοσίευμα μας, αναδείχθηκε και το πληροφορήθηκε και ο ίδιος, αυτό το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ με τις πλαστές-όπως ο ίδιος ισχυρίζεται-υπογραφές του και μια ολόκληρη επιχείρηση που είχαν στήσει πίσω από την πλάτη του.
  • Το θέμα των υπογραφών του και αν είναι πλαστές όπως λέει, προφανώς θα το ελέγξει ειδικός ΓΡΑΦΟΛΟΓΟΣ με εντολή Εισαγγελέα, που δεν θα αρκεστεί απλά στον ισχυρισμό του μηνυτή.
  • Προκύπτουν φυσικά και σοβαρά ερωτηματικά. Όπως για παράδειγμα: Αν οι συγκεκριμένες συμβάσεις που φέρεται να έχει θεωρήσει ο ίδιος το γνήσιο υπογραφής το 2020 είναι 591, πόσες τέτοιες υπάρχουν για το 2019 ή και το 2018 ακόμα, όταν ως αρμόδιος Αντιδήμαρχος Φερών, είχε το δικαίωμα να κάνει κάτι τέτοιο;
  • Γνωρίζει ο κ.Γκότσης τον Εβρίτη αντιπρόσωπο της συγκεκριμένης εταιρείας με έδρα την Πάτρα, που επίσης υπογράφει τις Συμβάσεις των αγροτών; Είχε οποιαδήποτε συνεργασία μαζί του τα προηγούμενα χρόνια, όταν μπορούσε να θεωρηθεί το γνήσιο υπογραφής;
  • Θεωρούσε δηλαδή το γνήσιο υπογραφής τα προηγούμενα χρόνια ο ΝίκοςΓκότσης σε παρόμοιες συμβάσεις; Αυτό δεν το αναφέρει στην ανάρτηση του, γι’ αυτό το ρωτάμε. Αν το έκανε, όπως είχε το δικαίωμα, πόσες ήταν αυτές; Προφανώς θα ζητήσει στοιχεία και για τα χρόνια αυτά ο αρμόδιος Εισαγγελέας που εξετάζει την υπόθεση.

  • Όλους αυτούς τους μήνες, δεν συνάντησε κάποιον από αυτούς τους αγρότες που είναι από τις Φέρες και τα γύρω χωριά, που να τον ευχαρίστησε γιατί τον εξυπηρέτησε θεωρώντας το γνήσιο της υπογραφής του; Γιατί σε εμάς έγιναν καταγγελίες και αρχίσαμε το ψάξιμο της υπόθεσης και αν δεν το κάναμε θα είχε… άγνοια τι “παίζετε” πίσω από την πλάτη του όπως επισημαίνει. Το θέμα κυκλοφορούσε έντονα και όχι μόνο στις Φέρες.
  • Γιατί δεν ζητούσαν οι αγρότες να θεωρήσουν το γνήσιο της υπογραφής οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων της περιοχής Φερών, που επίσης έχουν αυτό το δικαίωμα και υπάρχουν 591 συμβάσεις μόνο με την φερόμενη υπογραφή Γκότση;
  • Γιατί δεν πήγαν στον σημερινό Αντιδήμαρχο Φερών και Πρωτογενούς Τομέα Δημήτρη Κολγιώνη να θεωρήσει το γνήσιο της υπογραφής οι αγρότες; Απ’ ότι ξέρουμε, ο ίδιος δεν το έχει κάνει ούτε μια φορά σε παρόμοια έγγραφα.
  • Πως γίνεται να υπάρχουν περίπου 600 συμβάσεις αγροτών με θεώρηση του γνήσιου υπογραφής από Αντιδήμαρχο Φερών, που το 2020 δεν είχε μάλιστα αυτό το δικαίωμα όταν στην περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Φερών, οι αγρότες που καλλιέργησαν ηλίανθο δεν ξεπερνούν τους 150 σε καμιά περίπτωση;
  • Από ποια μέρη προέρχονται οι εκατοντάδες υπόλοιποι; Από το Τυχερό, όπως ανέφεραν οι πληροφορίες που αρχικά είχαμε εμείς και ξεκινήσαμε την έρευνα ή άλλες περιοχές του νομού Έβρου;
  • Κι αν τα προηγούμενα χρόνια που υπήρχε το δικαίωμα θεώρησης του γνήσιου υπογραφής από τον κ.Γκότση, βρεθούν πάλι εκατοντάδες παρόμοια έγγραφα, πήγαιναν όλοι αυτοί στις Φέρες και μπροστά τους θεωρούσε το γνήσιο υπογραφής; Γιατί αυτό προβλέπει ο νόμος.

Θα παρουσιάσει προφανώς στον Εισαγγελέα

και το Πρακτικό παράδοσης των σφραγίδων του

  • Δεν τίθεται θέμα φυσικά και μάλιστα πολύ σοβαρό, μόνο για τις εκατοντάδες υπογραφές του, οι οποίες όπως λέει ο ίδιος είναι πλαστές, αλλά και για την στρογγυλή σφραγίδα του δήμου Αλεξανδρούπολης που μπήκε στα έγγραφα αυτά, αλλά και την δική του σφραγίδα που αναφέρει την ιδιότητα του τα προηγούμενα χρόνια. Κάποιος τις κατασκεύασε και αυτές;
  • Απ’ ότι γνωρίζουμε, όλοι οι Αντιδήμαρχοι της προηγούμενης δημοτικής αρχής Λαμπάκη και φυσικά και ο Νίκος Γκότσης, είχαν πάρει τις σχετικές σφραγίδες είτε στο γραφείο τους είτε τις κουβαλούσαν μαζί τους. Με αυτές μπορούσαν να θεωρούν και το γνήσιο της υπογραφής, εξυπηρετώντας με αυτό τον τρόπο τους πολίτες και ασκώντας έτσι έμμεσα και… ψηφοθηρική πολιτική μικροεξυπηρετήσεων.
  • Όταν όμως από την 1η Σεπτεμβρίου 2019 έπαψαν να είναι πλέον Αντιδήμαρχοι και δεν είχαν αρμοδιότητα ή εξουσία, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ τις σφραγίδες αυτές στην αρμόδια υπηρεσία. Οπότε, τόσο ο ίδιος όσο και η πρώην Γραμματέας του κ.Γκότση στην Δημοτική Ενότητα Φερών, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ των σφραγίδων που είχε στα χέρια του ο τέως Αντιδήμαρχος Φερών και Πρωτογενούς Τομέα. Θα το καταθέσει λοιπόν στον Εισαγγελέα, για να αποδείξει ότι… κάτι άλλο συνέβη.

Όπως και να εξελιχθεί αυτή η υπόθεση, που είναι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ και αναδείχθηκε χάρη στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ και ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ δημοσίευμα και ρεπορτάζ του Evros-news.gr, θα έχει ασφαλώς τεράστιο ενδιαφέρον πως θα εξελιχθεί. Γιατί αν υπάρχει βιομηχανία εκατοντάδων πλαστών υπογραφών του όπως διατείνεται ο τέως Αντιδήμαρχος Φερών και Πρωτογενούς Τομέα Νίκος Γκότσης, θα πρέπει η Δικαιοσύνη να βρει ποιος κρύβεται πίσω από όλη αυτή.

Να αναζητηθούν δηλαδή οι ένοχοι, γιατί δεν μπορούν να “χρησιμοποιούν” την υπογραφή και τις σφραγίδες του, όταν μάλιστα εκτός από αυτοδιοικητικός είναι και ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ στο επάγγελμα και η προσβολή γίνεται ακόμα μεγαλύτερη. Γιατί και εκ του επαγγέλματος του, ο κ.Γκότσης γνώριζε ακόμα περισσότερο ότι δεν είχε το δικαίωμα να θεωρεί γνήσιο υπογραφής μετά την 1η Σεπτεμβρίου 2019. Όπως ξέρει καλά, ότι θα πρέπει να είναι παρών ο πολίτης και να υπογράφει μπροστά του, όταν θεωρεί το γνήσιο υπογραφής.