Λαμπάκης: Ποιον κατηγορεί “μου έβγαλε τα μάτια έξω” – “Ήταν λάθος μου και αντικοινωνική συμπεριφορά”(ΒΙΝΤΕΟ)

Λαμπάκης: Ποιον κατηγορεί “μου έβγαλε τα μάτια έξω” – “Ήταν λάθος μου και αντικοινωνική συμπεριφορά”(ΒΙΝΤΕΟ)

Έναν διαφορετικό Βαγγέλη Λαμπάκη, άκουσαν χθες οι πολίτες της Αλεξανδρούπολης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, αφού είχε διάθεση αυτοκριτικής και παραδέχθηκε ότι ήταν λάθος του και αντικοινωνική συμπεριφορά, το γεγονός ότι δεν έδωσε το χέρι στον “διάδοχο” του Γιάννη Ζαμπούκη κατά την ορκωμοσία της νέας δημοτική αρχής.

Το Mea Culpa του τέως (τέως, τέως, τέως φαίνεται πλέον να το έχει… χωνέψει) δημάρχου Αλεξανδρούπολης, ακούστηκε σε ραδιοφωνική συνέντευξη στον STATUS fm και τον αγαπημένο του δημοσιογράφο Σταύρο Αποστολίδη. Εκεί αναφερόμενος στην απαράδεκτη στάση του, η οποία καυτηριάστηκε από τον κόσμο, να μην δώσει ούτε το χέρι στον δήμαρχο που τον διαδέχθηκε και ψήφισε ο λαός, παραδέχθηκε ότι: “Ήταν λάθος. Ήταν αντικοινωνική συμπεριφορά και δεν μπόρεσα να αντέξω την κοινωνική συμπεριφορά η οποία είχε την αναγκαιότητα κάποιων συναισθηματικών υποχωρήσεων σε μένα”.

“Έκανα αγωγή σε δημοσιογράφο

που μου… είχε βγάλει τα μάτια έξω”

Στη συνέχεια και με αφορμή την συζήτηση για τις νομικές ενέργειες του νυν δημάρχου κ.Ζαμπούκη κατά δημοσιογράφων και του δημοτικού συμβούλου Παύλου Μιχαηλίδη, αναφέρθηκε στον Κώστα Πιτιακούδη, χωρίς δυστυχώς να αναφέρει το όνομα του, όπως και το Evros-news.gr και να μας κάνει έτσι… τζάμπα διαφήμιση, όπως συνέβαινε ως τώρα. Βέβαια είπε ανακρίβειες, γιατί ανέφερε ότι έκανε μια αγωγή, ενώ υπήρξαν και άλλες δυο νομικές του ενέργειες εναντίον μας, όπως Προσωρινά Ασφαλιστικά Μέτρα και ακολούθησαν τα κύρια Ασφαλιστική Μέτρα, τα οποία μέσα στο καλοκαίρι ΕΧΑΣΕ, αφού το αρμόδιο δικαστήριο της Αλεξανδρούπολης ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕ. Απομένει βέβαια η αγωγή του, η οποία θα εκδικαστεί τον ερχόμενο Νοέμβριο. Γιατί όλα αυτά;

Όπως είπε: “Εγώ έκανα μια αγωγή αποζημιώσεως στον… τάδε δημοσιογράφο, ο οποίος είναι παπαγαλάκι συγκεκριμένου υποψηφίου πριν από έναν χρόνο και κάτι, ο οποίος… μου είχε βγάλει τα μάτια έξω. Και είναι μια από τις αιτίες που έχασα τις εκλογές”.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*