Αλεξανδρούπολη: Ανατέθηκε σε ορκωτό λογιστή ο οικονομικός έλεγχος 2015-2019 του Δημοτικού Ραδιοφώνου “SFERIKOS”

Αλεξανδρούπολη: Ανατέθηκε σε ορκωτό λογιστή ο οικονομικός έλεγχος 2015-2019 του Δημοτικού Ραδιοφώνου “SFERIKOS”

Τον οικονομικό έλεγχο της Δημοτικής Επιχείρησης Ραδιοφωνίας Φερών “SFERIKOS” για την τελευταία πενταετία, ήτοι των χρήσεων 2015 έως 2019, ανέθεσε με απόφαση του στις 24 Σεπτεμβρίου 2020 ο Πρόεδρος Δημήτρης Κολγιώνης.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση, η ανάθεση έγινε έναντι του ποσού των 3.472,00 ευρώ με ΦΠΑ και ο οικονομικός έλεγχος αφορά στο σύνολο των συναλλαγών ως προς τις σημαντικότερες υποχρεώσεις της επιχείρησης, σχετικά με την φορολογική και εργατική νομοθεσία. Δηλαδή, ο ορκωτός λογιστής θα εξετάσει όσα έγιναν από το 2015 έως το 2019, επί της προηγούμενης δημοτικής αρχής του τέως δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη, με Πρόεδρο της συγκεκριμένης Δημοτικής Επιχείρησης τον πρώην δήμαρχο Φερών Νίκο Γκότση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απίστευτο μπάχαλο-ΣΚΑΝΔΑΛΟ στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Φερών “SFERIKOS” – Τεράστιες ευθύνες (και ποινικές;) του Ν.Γκότση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η απάντηση Γκότση στο δημοσίευμα μας για το Δημοτικό Ραδιόφωνο: “Λάσπη και συκοφαντία” – Η θέση μας

Όπως έχουμε άλλωστε ήδη επισημάνει, όλα τα προηγούμενα χρόνια και μέχρι φέτος τον Ιούνιο, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ από την προηγούμενη διοίκηση του δημοτικού ραδιοφώνου “SFERIKOS”, αν και αυτό προβλέπεται ξεκάθαρα από το νόμο. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα, η νέα διοίκηση να μην γνωρίζει τις υποχρεώσεις που υπάρχουν, τα χρήματα που δαπανήθηκαν και που έγινε αυτό, πως διατέθηκε η οικονομική ενίσχυση του δήμου Αλεξανδρούπολης για να καλυφθούν χρέη και εκκρεμότητες και πολλά ακόμα. Οπότε θα έχει σίγουρα ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πόρισμα του ορκωτού λογιστή.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

 ΟΡΚΩΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*